ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Στο πλευρό του Αναστασάκου

Στο πλευρό του Αναστασάκου
INTIME SPORTS

Η ομάδα του Αγρινίου με ανακοίνωση που εξέδωσε εξέφρασε την συμπαράστασή της στον Ηλία Αναστασάκο για τον τραυματισμό του και πως ενημερώνεται για κάθε εξέλιξη. Μαγνητική ο Γκάλο.

Ο τραυματισμός του Ηλία Αναστασάκου (σ.σ. εγκεφαλική θλάση) στο ματς με τον Παναιτωλικό δεν άφησε ασυγκίνητη την Αγρινιώτικη ΠΑΕ.

Με ανακοίνωση που εξέδωσε εξέφρασε την συμπαράστασή της στον Ηλία Αναστασάκο και παράλληλα τόνισε πως ενημερώνεται για κάθε εξέλιξη της υγείας του παίκτη.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναιτωλικός αναφέρει:

" Η ΠΑΕ Παναιτωλικός από τη στιγμή που γνωστοποιήθηκε ο τραυματισμός του ποδοσφαιριστή Ηλία Αναστασάκου, είναι σε συνεχή επικοινωνία με τους ανθρώπους της ΠΑΕ Εργοτέλης και ενημερώνεται για κάθε εξέλιξη.

Οφείλουμε και δημόσια να εκφράσουμε τη συμπαράστασή μας στον ποδοσφαιριστή και την ομάδα του, μαζί με τις ευχές μας να ξεπεράσει σύντομα το πρόβλημα του τραυματισμού και να επιστρέψει υγιής στους αγωνιστικούς χώρους, συνεχίζοντας την καριέρα του στην οποία έχει διακριθεί και για τις ποδοσφαιρικές του αρετές και για το ήθος του".

Από εκεί και πέρα, στα αγωνιστικά, ταχύτητες και παιχνίδια σε μικρούς χώρους περιλάμβανε η προπόνηση της Πέμπτης (30/1)

Απουσίασε ο Τζούνιορ που έχει άδεια, ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν ο Μπούντιμιρ, ο Μύγας και ο Πόιι. Αποθεραπεία έκανε ο Μήλιος που επέστρεψε μετά τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Νέων.

Ο Γκάλο έχει ενοχλήσεις μετά από χτύπημα που δέχτηκε στο μετατάρσιο και υποβλήθηκε σε μαγνητική. Η προπόνηση της Παρασκευής θα γίνει στις 15.00 στο γήπεδο Παναιτωλικού χωρίς θεατές.

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ