ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Στο Αγρίνιο ο Βιντάλ

Στο Αγρίνιο ο Βιντάλ

Στο Αγρίνιο βρίσκεται από την Δευτέρα (23/1) ο 23χρονος Άγγλος αμυντικός Γιάβαν Βιντάλ, ο οποίος πρόσφατα έμεινε ελεύθερος από την Μάντσεστερ Σίτι, για να δοκιμαστεί από τον Παναιτωλικό

Στο Αγρίνιο για λογαριασμό του Παναιτωλικού βρίσκεται από την Δευτέρα (23/1) ο 23χρονος Άγγλος αμυντικός (δεξιός μπακ) Γιαβάν Βιντάλ.

Ο Βιντάλ ο οποίος πρόσφατα έμεινε ελεύθερος από την Μάντσεστερ Σίτι θα δοκιμαστεί από τον Μπάμπη Τεννέ και αν ικανοποιήσει τότε θα αποκτηθεί.

Ο Βιντάλ (10/5/1989) ξεκίνησε την καριέρα του στην Μάντσεστερ Σίτι το 2005 και από το 2008 και μετά αγωνιζόταν ως δανεικός σε Γκρίμσμπι (2008, 3 συμμετοχές), Αμπερντίν (2009, 13 συμμετοχές), Ντέρμπι Κάουντι (2010, 1 συμμετοχή) και Τσέστερφιλντ (2011, 6 συμμετοχές). Επίσης έχει δυο συμμετοχές με την U19 της Αγγλίας.

Από εκεί και πέρα, ρεπό είχαν την Δευτέρα οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στα δύο πρόσφατα παιχνίδια (σ.σ. με ΟΦΗ και Κέρκυρα), ενώ πρόγραμμα αποκατάστασης έκαναν οι υπόλοιποι και πλήρες πρόγραμμα όσοι είχαν μικρή ή καθόλου συμμετοχή.

Θεραπεία έκανε ο Ρότσα και ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Θεοδωρίδης, Χαριστέας, Ετζενγκουέλε, οι οποίοι μαζί με τους Φερνάντες, Μπλάζιτς, Τζενάμο, Μπαμπανιώτη, θα προπονηθούν και την Τρίτη (24/1).

Η επόμενη προγραμματισμένη προπόνηση με τη συμμετοχή όλων των ποδοσφαιριστών είναι την Τετάρτη (25/1, 15.00) στο EMILEON SportCenter.

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ