ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Πρώτη φορά σε αποστολή ο Ντιέγκο Μπεχαράνο

Πρώτη φορά σε αποστολή ο Ντιέγκο Μπεχαράνο
Ντιέγκο Μπεχαράνο, Μάνταλος INTIME SPORTS

Είναι η πρώτη φορά μέσα στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο κατά την οποία ο Λιονέλ Πόντες συμπεριέλαβε στα πλάνα του για επίσημο παιχνίδι τον Ντιέγκο Μπεχαράνο. Με τον Βολιβιανό μπακ στη Λέσβο ο Παναιτωλικός, αλλά χωρίς τον Ρουσκουσέδα που τραυματίστηκε.

Σε σίριαλ είχε εξελιχθεί η επιμονή του Πορτογάλου προπονητή Λιονέλ Πόντες να αφήνει εκτός από τα παιχνίδια του Παναιτωλικού τον Ντιέγκο Μπεχαράνο. Ο Βολιβιανός δεξιός μπακ, που ήταν πέρυσι βασικός, εφέτος δεν έχει χρησιμοποιηθεί σε επίσημο ματς. Το Σάββατο (26/9) οι Αγρινιώτες θα τεθούν αντιμέτωποι στη Λέσβο με την Καλλονή και αυτή τη φορά ο Μπεχαράνο είναι στη 19άδα.

Μένει να φανεί εάν θα είναι στη 18άδα ή όχι. Από εκεί και πέρα, ο Αργεντινός Ρουσκουσέδα δεν ολοκλήρωσε το πρόγραμμα της Πέμπτης (24/9) λόγω ενοχλήσεων στον προσαγωγό και το απόγευμα θα υποβληθεί σε εξετάσεις. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν ο Καμαρά και ο Κόρσιενς.

Οι 19 παίκτες που θα ταξιδέψουν στη Λέσβο για τον αγώνα που θα ξεκινήσει στις 16.00 είναι οι εξής: Κουτρομάνος, Κέβιν, Κούσας, Μπεχαράνο Ντιέγκο, Βιγιαφάνιες, Κάπελ, Παπάζογλου, Μάκος, Μαρκόβσκι, Μπεχαράνο Ντάνι, Πάουλο, Ρομέρο, Στεφανάκος, Μύγας, Παπουτσογιαννόπουλος, Βασιλείου, Χαντάκιας, Ουάρντα, Κυριακίδης.

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ