ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Προληπτικά εκτός ο Γοδόι

Προληπτικά εκτός ο Γοδόι
INTIME SPORTS

Εκτός προπόνησης έμεινε την Τρίτη ο Γοδοί αλλά την ίδια ώρα ο Φωτάκης δούλεψε σε ποιο έντονους ρυθμούς και θα τεθεί στην διάθεση του Χάβου για το ματς με την Κέρκυρα.

Ένα ακόμη πρόβλημα είχε να αντιμετωπίσει στην προπόνηση της Τρίτης ο Μάκης Χάβος αλλά δεν ήταν κάτι το σοβαρό καθώς ο Γοδόι λόγω μιας επέμβασης που έκανε στα δόντια προτιμήθηκε να μείνει προληπτικά εκτός προπονήσεις αλλά το πιθανότερο είναι πως την Τετάρτη θα είναι σε θέση να μπει και πάλι σε φουλ ρυθμούς.

Από την άλλη τα ευχάριστα νέα για τον έμπειρο τεχνικό ήταν η παρουσία του Φωτάκη στο πρόγραμμα με τον Έλληνα διεθνή μέσο να ανεβάζει τους ρυθμούς εκγύμνασης και να δείχνει ότι θα προλάβει το ματς με την Κέρκυρα. Σε αντίθεση με τους Μορένο, Λαζάρ και Βιγιαφάνες που συνέχισαν με θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Ασκήσεις λειτουργικής δύναμης, ασκήσεις επιτάχυνσης, ασκήσεις κατοχής μπάλας και επιθετική τακτική σε υποομάδες, περιλάμβανε η σημερινή προπόνηση.

Ο Γοδόι υποβλήθηκε σε οδοντική επέμβαση και προληπτικά δεν προπονήθηκε. Ο Φωτάκης ακολούθησε μεγάλο μέρος του προγράμματος. Ο Μορένο έκανε θεραπεία. Ο Λαζάρ ατομικό και θεραπεία. Ο Βιγιαφάνιες ακολούθησε πρόγραμμα μυϊκής ενδυνάμωσης.

Η προπόνηση της Τετάρτης θα γίνει στις 4.00 το απόγευμα στο EMILEON".

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ