ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Πόντες: "Παίξαμε καλύτερα από τον Παναθηναϊκό"

Πόντες: "Παίξαμε καλύτερα από τον Παναθηναϊκό"
Πόντες INTIME SPORTS

Ο Παναιτωλικός έπαιξε καλύτερο ποδόσφαιρο από τον Παναθηναϊκό κατά τον Λιονέλ Πόντες. Το πιο δίκαιο αποτέλεσμα σύμφωνα με τον προπονητή των Αγρινιωτών θα ήταν η ισοπαλία. Μάκος: "Όταν δεν είσαι σοβαρός γίνεται η ζημιά".

Μετά την εντός έδρας ήττα από τον Παναθηναϊκό ο Λιονέλ Πόντες ανέφερε: " Γενικά κάναμε ένα καλό παιχνίδι και πιστεύω καλύτερο από τον αντίπαλό μας. Είχαμε ευκαιρίες να σκοράρουμε και είτε να διευρύνουμε το προβάδισμά μας, είτε να γυρίσουμε το παιχνίδι. Αλλά, στο τέλος κάποιες στιγμές οι παίκτες του Παναθηναϊκού έδειξαν την ατομική τους ποιότητα και αυτό καθόρισε το τελικό αποτέλεσμα.

Θα έλεγα ότι το δίκαιο αποτέλεσμα σήμερα θα ήταν η ισοπαλία, γιατί η ομάδα μου δεν τα παράτησε ποτέ. Είδαμε πως ακόμη και λίγο πριν τη λήξη είχαμε μία μεγάλη ευκαιρία".

Από την πλευρά του ο Γρηγόρης Μάκος είπε: "Θεωρώ ότι κάναμε αρκετά καλό παιχνίδι. Όλη την εβδομάδα είπαμε πως πρέπει να αλλάξουμε πρόσωπο σε σχέση με τα φιλικά και νομίζω παρουσιαστήκαμε διαβασμένοι απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας. Δυστυχώς όταν δεν είσαι σοβαρός και συγκεντρωμένος για 90’ τότε αυτές οι μεγάλες ομάδες σου κάνουν τη ζημιά και χάνεις το παιχνίδι.

Δουλεύουμε πάρα πολύ καλά με τον νέο προπονητή και τα δεδομένα που θέλει να βάλει στο παιχνίδι μας. Είναι σημαντικό που δεν άλλαξε την τακτική μας καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα. Παίξαμε αρκετά επιθετικά ακόμα κι όταν προηγούμασταν. Δείχνει χαρακτήρα μεγάλης ομάδας. Δεν θα πρέπει να μας πάρει από κάτω το αποτέλεσμα αυτού του παιχνιδιού. Υπάρχει δύσκολη συνέχεια, αρχής γενομένης με το ματς στην Τρίπολη. Θα πάμε να πάρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε".

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ