ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Παραλαβή των καρτών διαρκείας

Παραλαβή των καρτών διαρκείας

Από τις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα παραλάβουν στα χέρια τους τις κάρτες, οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας του Παναιτωλικού.

Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας του Παναιτωλικού για τη νέα σεζόν θα μπορούν να παραλάβουν τις κάρτες τους από τη Δευτέρα 25 Αυγούστου μέχρι και την Παρασκευή 29 Αυγούστου. Από την Πέμπτη 28 Αυγούστου θα τεθούν και σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για τον πρώτο εντός έδρας αγώνα της ομάδας του Αγρινίου στη Super League, κόντρα στον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναιτωλικός για τα εισιτήρια διαρκείας:

"Οι φίλαθλοι που αγόρασαν εισιτήριο διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2014-2015, μπορούν να παραλάβουν τις κάρτες τους από τα γραφεία της ΠΑΕ στο γήπεδο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ από τη Δευτέρα 25 έως την Παρασκευή 29 Αυγούστου. Ώρες λειτουργίας των γραφείων: 17.00 έως 20.00.

Επειδή το τελευταίο διάστημα η ζήτηση εισιτηρίων διαρκείας έχει αυξηθεί και πάλι, όσοι φίλαθλοι ενδιαφέρονται να προμηθευτούν εισιτήριο διαρκείας απολαμβάνοντας τα προνόμια που παρέχει, μπορούν να επισκεφτούν τα γραφεία της ΠΑΕ στο γήπεδο, τις ίδιες μέρες και ώρες."

Ακολουθεί επίσης η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναιτωλικός για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό:

"Η διάθεση των εισιτηρίων για το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας μας με τον Ολυμπιακό (Σάββατο 30 Αυγ. Ώρα 21.30) θα γίνει από τα εκδοτήρια του γηπέδου την Πέμπτη 28 και την Παρασκευή 29 Αυγούστου. Ώρες διάθεσης: 11.00 έως 17.00."

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ