ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Να δώσει συνέχεια στο σερί

Να δώσει συνέχεια στο σερί
Παναιτωλικός INTIME SPORTS

Συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα θέλει να δώσει ο Παναιτωλικός, που υποδέχεται την Κυριακή (11/1, 15.00) τον ΠΑΣ Γιάννινα. Εκτός έμειναν οι τραυματίες Θεοδωρίδης, Μορένο, Καλογέρης και ο τιμωρημένος Κουτρομάνος.

Από το εξαιρετικό 1-3 στη Βέροια προέρχεται ο Παναιτωλικός και απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα θέλει να συνεχίσει στον ίδιο δρόμο. Ο τεχνικός των Αγρινιωτών, Μάκης Χάβος δεν είναι σε θέση να υπολογίζει στους τραυματίες Θεοδωρίδη, Μορένο, Καλογέρη, αλλά και στον τιμωρημένο Κουτρομάνο.

Οι 18 ποδοσφαιριστές που επιλέχτηκαν για την αποστολή του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα είναι οι: Ράφαελ, Κέβιν, Κωνσταντινόπουλος, Κούσας, Μπεχαράνο, Άλβες, Κάπελ, Μαλεζάς, Γοδόι, Βιγιαφάνιες, Μήλιος, Μαρτίνες, Στεφανάκος, Μύγας, Ετζενγκέλε, Παπουτσογιαννόπουλος, Βασιλείου, Φωτάκης.

Θερμή υποδοχή σε Μαρτίνες – Βιγιαφάνιες

Κοντά στους φίλους του Παναιτωλικού βρέθηκαν πριν από την προπόνηση του Σαββάτου (10/1) ο Λούκας Βιγιαφάνιες και ο Νίκολας Μαρτίνες. Η μπουτίκ γέμισε με κόσμο που περίμενε τους δύο ποδοσφαιριστές, οι οποίοι μοίρασαν αυτόγραφα, φωτογραφήθηκαν και μίλησαν με τους φίλους της ομάδας.

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ