ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Μπικέ: "Συλλογική δουλειά η προσπάθεια μας"

Μπικέ: "Συλλογική δουλειά η προσπάθεια μας"
INTIME SPORTS

Ο Αντρέ Μπικέ παρά τα δυο γκολ που σημείωσε κόντρα στον Λεβαδειακό στάθηκε περισσότερο στην συλλογική δουλειά της ομάδας του και όχι στην προσωπική του απόδοση.

Τι και αν πέτυχε δυο γκολ ο Αντρέ Μπικέ στη νίκη του Παναιτωλικού επί του Λεβαδειακού ο κεντρικός αμυντικός των γηπεδούχων στάθηκε στη συνολική απόδοση της ομάδας του.

Επίσης αναφέρθηκε και στον τρόπο με τον οποίο πανηγύρισε ο ίδιος:

«Αυτό που μετράει είναι οι τρεις βαθμοί. Αυτό είναι πιο σημαντικό από τα δύο γκολ που πέτυχα. Είναι τα πρώτα μου τέρματα, βέβαια, και γι΄ αυτό πανηγύρισα ξεχωριστά. Έτσι συνηθίζω να πανηγυρίζω όταν πετυχαίνω γκολ. Κατάφερα να προσαρμοστώ σ΄ ένα νέο πρωτάθλημα και στόχος μου είναι να γίνομαι όλο και καλύτερος. Η δουλειά μας, πάντως, είναι συλλογική. Προέχει να εξασφαλίσουμε την παραμονή και μετά να συνεχίσουμε για κάτι περισσότερο».

Από την πλευρά του ο Μιχάλης Μπακάκης τόνισε:
«Θέλαμε τους τρεις βαθμούς. Ξέραμε τι είχαμε ν΄ αντιμετωπίσουμε. Όσον αφορά το δικό μου παιχνίδι δεν έχει σημασία αν θα παίζω μπροστά ή όχι από τον Γκάλο. Βγάλαμε από τα δεξιά αρκετές επιθέσεις. Κρατήσαμε το αήττητό μας γιατί είχαμε καλή αμυντική λειτουργία και πάθος στον αγωνιστικό χώρο. Η διακοπή θα μας βοηθήσει να ξεκουραστούμε και να μελετήσουμε εναλλακτικά συστήματα που θα μας χρειαστούν».

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ