ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Μπάλα από την πρώτη μέρα στον Παναιτωλικό

Μπάλα από την πρώτη μέρα στον Παναιτωλικό
INTIME SPORTS

Ο Λιονέλ Πόντες θέλει από τις πρώτες μέρες των προπονήσεων στον Παναιτωλικό να περάσει το στίγμα του δίνοντας έμφαση στις ασκήσεις με μπάλα.

Η εποχή του Λιονέλ Πόντες στον Παναιτωλικό ξεκίνησε και επίσημα από την Παρασκευή (3/7) και ο Πορτογάλος τεχνικός θέλει με το καλημέρα να βάλει το στίγμα του στην ομάδα του Αγρινίου και δίνει έμφαση από την πρώτη κιόλας μέρα στις ασκήσεις με μπάλα αλλά και στην τακτική με την οποία θα πρέπει να παίζει ο Παναιτωλικός τη νέα χρονιά. Το καλό για τον έμπειρο προπονητή είναι πως σε αυτές τις πρώτες μέρες δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα.

Το χαρακτηριστικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Προπόνηση χαμηλής έντασης ήταν η σημερινή. Περιλάμβανε προθέρμανση με μπάλα, ασκήσεις τακτικής σε γκρουπ, δίτερμα αξιολόγησης χαρακτηριστικών κάθε ποδοσφαιριστή, τρέξιμο με εναλλασσόμενο ρυθμό και ολοκληρώθηκε με ασκήσεις ενδυνάμωσης. Την Κυριακή θα γίνουν δύο προπονήσεις, στις 8.30 το πρωί και στις 6.30 το απόγευμα στο Emileon".

Την Κυριακή πρώτη για Μάκο

Σε ότι έχει να κάνει με τον Γρηγόρη Μάκο, ο νεοαποκτηθείς μέσος, θα κάνει την Κυριακή την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα του Αγρινίου καθώς θα ενσωματωθεί και αυτός στο πρόγραμμα των προπονήσεων με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του.

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ