ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

"Με τον Τεννέ για την παραμονή"

"Με τον Τεννέ για την παραμονή"
INTIME SPORTS

Ο πρόεδρος του Παναιτωλικού, Φώτης Κωστούλας, με δηλώσεις του ανέφερε πως η ομάδα του Αγρινίου έχει στόχο τη νέα σεζόν την παραμονή στην Superleague και αυτό θα γίνει με προπονητή τον Μπάμπη Τεννέ

Η παραμονή στην Superleague, θα είναι ο στόχος του Παναιτωλικού για τη νέα χρονιά και αυτό θα γίνει με προπονητή τον Μπάμπη Τεννέ, όπως ανάφερε ο πρόεδρος του Παναιτωλικού Φώτης Κουστούλας.

Ο μεγαλομέτοχος της ομάδας του Αγρινίου μίλησε στο "Sentra 103,3", για την άνοδο της ομάδας στην μεγάλη κατηγορία μετά από 34 χρόνια, για το γήπεδο του Παναιτωλικού, αλλά και τον μεταγραφικό σχεδιασμό.

Αναλυτικά όσα είπε ο πρόεδρος του Παναιτωλικού, Φώτης Κωστούλας, στο "Sentra 103,3":

Για την άνοδο του Παναιτωλικού στη Super League: " Είχαμε το στόχο της ανόδου εξαρχής. Τον είχαμε και πέρυσι αλλά δεν τα καταφέραμε. Φέτος, όμως, φάνηκε από τον πρώτο γύρο ότι είμαστε κοντά και κάναμε ότι ήταν δυνατόν για να την εξασφαλίσουμε.

Μετά από πολλά χρόνια και με πολύ κόπο καταφέραμε να κάνουμε πραγματικότητα το όνειρο των οπαδών μας. Έχουν περάσει 34 χρόνια από την τελευταία φορά που ο Παναιτωλικός ήταν στη μεγάλη κατηγορία. Υπάρχει μεγάλη όρεξη και πάθος από τον κόσμο του Αγρινίου να δει την ομάδα να παίζει με μεγάλες ομάδες του κέντρου".

Για το γήπεδο του Παναιτωλικού: " Έχουμε μικρό γήπεδο, δυστυχώς, αλλά το γεμίζουν μέχρι και στις μάντρες. Το γήπεδο μπορεί να φιλοξενήσει 5.200 θεατές. Με τη δίψα και το πάθος που έχει ο κόσμος, πιστεύουμε πως την επόμενη χρονιά θα καταφέρουμε να το έχουμε γεμάτο. Ήδη φέτος έχουμε ένα μέσο όρο που περνάει τις 3.500, οπότε πιστεύω πως του χρόνου θα είναι ακόμη καλύτερα".

Για τα σχέδια της ομάδας: " Μεταγραφές θα πρέπει να κάνουμε οπωσδήποτε για να ενισχύσουμε την ομάδα αν και έχουμε έναν κορμό που πιστεύουμε πως θα ανταποκριθεί αρκετά ικανοποιητικά στη μεγάλη κατηγορία. Θα χρειαστούν, όμως, συμπληρώματα. Ήδη βλέπουμε και συζητάμε με παίκτες.

Αυτό που έχουμε ως αρχικό σκοπό και θέλουμε να το καταφέρουμε κάποια στιγμή είναι να βγάζουμε και δικά μας παιδιά. Έχουμε βγάλει ήδη τέσσερα, τα οποία επάξια μπορούν να συνεχίσουν να είναι δίπλα στην ομάδα. Θα στρέψουμε κατά μεγάλο βαθμό την προσοχή μας για να έχουμε Έλληνες παίκτες. Θέλω να υπάρχει πλειοψηφία Ελλήνων παικτών στο ρόστερ και πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε".

Για το στόχο της ομάδας στη Super League: " Στόχος μας είναι η παραμονή και αν είναι δυνατόν και η εύκολη. Είναι δύσκολο και για εμάς είναι κάτι το πρωτόγνωρο. Σίγουρα η απειρία του πρωτάρη θα μας δυσκολέψει σε πολλά πράγματα, αλλά νομίζω πως έχουμε τη δυνατότητα να τα καταφέρουμε. Θα συνεχίσουμε να προχωράμε με τον Μπάμπη Τεννέ".

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ