ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Με απόντες Γοδόι, Θεοδωρίδη

Με απόντες Γοδόι, Θεοδωρίδη
INTIME SPORTS

Η απουσία του Γοδόι, ο οποίος υποβλήθηκε σε οδοντική επέμβαση την Δευτέρα, ήρθε να προστεθεί σε αυτή του Θεοδωρίδη στην προπόνηση της Τρίτης.

Με δυο απόντες συνεχίστηκε η προετοιμασία της ομάδας του Παναιτωλικού καθώς πλην του Θεοδωρίδη ο οποίος υποβλήθηκε το Σάββατο σε αρθροσκόπηση από το πρόγραμμα της Τρίτης απουσίαζε και ο Γοδόι.

Ο άσος της ομάδας του Αγρινίου την Δευτέρα έκανε μια επέμβαση στα δόντια και κρίθηκε σκόπιμο να μην προπονηθεί την Τρίτη.

Σε ότι έχει να κάνει με την προπόνηση πραγματοποιήθηκε σε δυο γκρουπ ενώ ο Μάκης Χάβος έδωσε έμφαση στην αμυντική τακτική και στο τελείωμα των φάσεων.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Ασκήσεις τεχνικής με μπάλα, παράλληλα με ασκήσεις συναρμογής, για προθέρμανση και στη συνέχεια ασκήσεις κατοχής μπάλας, είχε το ξεκίνημα της προπόνησης. Μετά οι ποδοσφαιριστές χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ.

Το πρώτο έκανε αμυντική τακτική σε υποομάδες. Το δεύτερο τελείωμα φάσεων (σέντρες – σουτ). Η προπόνηση ολοκληρώθηκε με μικρό δίτερμα τακτικής.

Απουσίαζε ο Θεοδωρίδης, που βρίσκεται σε φάση μετεγχειρητικής αποκατάστασης και ο Γοδόι που υποβλήθηκε χθες σε οδοντική επέμβαση. Η προπόνηση της Τετάρτης θα γίνει στις 5.00 το απόγευμα στο EMILEON".

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ