ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Κούσας στο Sport24.gr: "Να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας"

Κούσας στο Sport24.gr: "Να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας"
Κούσας Ετζενγκέλε INTIME SPORTS

Ο 32χρονος Έλληνας αμυντικός κι αρχηγός του Παναιτωλικού, Γιώργος Κούσας, μίλησε στο Sport24.gr για τη νέα σεζόν που έρχεται και τους στόχους της ομάδας του Αγρινίου σε αυτή. (VIDEO)

Κούζας, Κούζας φώναζε ο τεχνικός του Παναιτωλικού, Λεονέλ Πόντες, στο Καρπενήσι. Εννοούσε τον Γιώργο Κούσα (οι Πορτογάλοι προφέρουν το σ ανάμεσα σε φωνήεντα ζ). Θα είναι και φέτος ο στυλοβάτης της άμυνας του Παναιτωλικού. Ο Γιώργος Κούσας μίλησε στο Sport24.gr για τη νέα σεζόν και τις νέες απαιτήσεις.

- Γιώργο ποιες είναι οι εντυπώσεις σου από την προετοιμασία;

"Πιστεύω με όλη την καλή δουλειά που έχουμε κάνει και θα συνεχίσουμε να κάνουμε, εμείς θέλουμε να κάνουμε το κάτι παραπάνω εάν το καταφέρουμε. Ελπίζω μέσα από τη δουλειά και τους παίκτες που έχουν έρθει να τα καταφέρουμε."

- Παραμένει το Αγρίνιο, το "κάστρο" του Παναιτωλικού για τη νέα σεζόν;

"Σίγουρα, πρέπει να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας, έχουμε καλή έδρα, έρχεται ο κόσμος στο γήπεδο και μας βοηθά πάρα πολύ."

- Έχουμε συνηθίσει τον Παναιτωλικό να παίζει καλή μπάλα, πέρα από τους βαθμούς. Παραμένει ο στόχος, ο ίδιος; Μία επαρχιακή ομάδα να παίζει και καλή μπάλα;

"Εννοείται πως ο στόχος μας και φέτος είναι να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Ο προπονητής είναι καινούριος, η προετοιμασία είναι πολύ καλή. Προσπαθούμε κι εμείς να αφομοιώσουμε αυτά που ζητά ο προπονητής, ώστε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και τη νέα χρονιά."

- Ο προσωπικός σου στόχος για τη νέα σεζόν;

"Ο στόχος, σίγουρα, είναι να δουλέψω πολύ, να προσπαθώ και να βοηθήσω κι εγώ την ομάδα να πετύχει τους στόχους της."

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ