ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Καραμαλίκης: "Οι πιθανότητες είναι λιγοστές"

Καραμαλίκης: "Οι πιθανότητες είναι λιγοστές"
INTIME SPORTS

O Στάθης Καραμαλίκης χαρακτήρισε πολύ δύσκολη την θέση του Παναιτωλικού στο πρωτάθλημα.

Ο επιθετικός του Παναιτωλικού Στάθης Καραμαλίκης, φιλοξενήθηκε στον "Sentra 103,3", με αφορμή την διεξαγωγή του φιλικού αγώνα στη Ζάκυνθο για την ενίσχυση της οικογένειας του ποδοσφαιριστή της τοπικής ομάδας Χρήστου Χαριάτη, που έχασε την ζωή του σε αυτοκινητικό δυστύχημα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Στάθη Καραμαλίκη:

Για την διεξαγωγή φιλικού αγώνα στη Ζάκυνθο με σκοπό την ενίσχυση της οικογένειας του ποδοσφαιριστή Χρήστου Χαριάτη, ο οποίος σκοτώθηκε σε αυτοκινητικό δυστύχημα.

" Έχασε άδικα τη ζωή του σε αυτοκινητικό δυστύχημα παραμονή των Χριστουγέννων. Άφησε πίσω του τη γυναίκα του που είναι έγκυος στον 7ο μήνα. Θεώρησα σωστό να γίνει ένα φιλικό για να βοηθήσουμε τη γυναίκα και το παιδί του. Η βοήθεια του ΠΣΑΤ ήταν πολύτιμη και χωρίς αυτήν δεν θα μπορούσε να προχωρήσει το όλο εγχείρημα.

Εν ενεργεία ποδοσφαιριστές, όπως οι Άγγελος Χαριστέας, Λουίτζι Τζενάμο, Άγγελος Μπασινάς, Στέλιος Γιαννακόπουλος και Πούλιος μας έκαναν την τιμή να έρθουν στη Ζάκυνθο. Ήταν να έρθουν οι Τραϊανός Δέλλας, Ανδρέας Τάτος, Χάρης Μαυρίας και Λουκάς Βύντρα, ωστόσο υπήρξαν κάποιες δυσκολίες.

Θέλω να τους ευχαριστήσω για την επιθυμία τους να δώσουν το παρών. Από την πλευρά μας κάναμε ό,τι μπορούσαμε. Ζητάω την απλή στήριξη του κόσμου για να ενισχύσουμε την οικογένεια".

Για την δυσκολία της επίτευξης του στόχου της παραμονής στην Σούπερ Λιγκ.

" Η κατάσταση στην ομάδα είναι πολύ δύσκολη. Οι πιθανότητες είναι λιγοστές, αλλά θα το κυνηγήσουμε μέχρι τέλους για να πάρουμε όσους βαθμούς μπορούμε. Μας λείπουν 6 βαθμοί. Μπήκαμε σε μία διαδικασία να τρέχουμε και να μην φτάνουμε. Το πράγμα στράβωσε σε κάποια θεωρητικά εύκολα παιχνίδια μέσα στην έδρα μας, τα οποία δεν καταφέραμε να κερδίσουμε".

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ