ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Καμαρά: "Για ότι καλύτερο και κόντρα στον ΠΑΟΚ

Καμαρά: "Για ότι καλύτερο και κόντρα στον ΠΑΟΚ

Να πετύχει και άλλα γκολ και να βοηθήσει την ομάδα του να πάει ακόμα ψηλότερα θέλει ο Ανρί Καμαρά σύμφωνα με τα όσα δήλωσε κατά την παραλαβή του βραβείου του για το καλύτερο γκολ.

Το βραβείο του Best Goal της 18ης αγωνιστικής απονεμήθηκε στον Ανρί Καμαρά του Παναιτωλικού, νικητή του διαγωνισμού που διοργανώνουν η Super League, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠ) και η NOVA. Τη βράβευση πραγματοποίησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Παναιτωλικού κ. Βασίλης Ρόκκος.

Ο επιθετικός του Παναιτωλικού στάθηκε στην σημασία αυτού του βραβείου για τον ίδιο και αναφέρθηκε και στην νίκη επί του Παναθηναϊκού αλλά και στους στόχους της ομάδας του για το ματς με τον ΠΑΟΚ.

Μετά την βράβευσή του ο ποδοσφαιριστής του Παναιτωλικού δήλωσε:
«Είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό το βραβείο. Πολύ χαρούμενος που σκόραρα και κέρδισε η ομάδα. Είναι πολύ χαρούμενος για την προσπάθεια που κάνει γενικότερα η ομάδα μας».

Για το ρεκόρ που έκανε με τρία διαδοχικά βραβεία, είπε:
«Ο Θεός με έχει βοηθήσει. Κάθε φορά επιδιώκω το καλύτερο και θέλω να πετύχω γκολ. Είμαι ικανοποιημένος που τα κατάφερα για τρεις συνεχόμενες αγωνιστικές».

Για τους επόμενους προσωπικούς του στόχους:
«Θα προσπαθήσω να συνεχίζω για το καλύτερο. Να σκοράρω και στα επόμενα παιχνίδια βοηθώντας την ομάδα. Βάζω τα δυνατά μου και ελπίζω να συνεχίσω έτσι με τη βοήθεια των συμπαικτών μου. Αυτό το βραβείο ανήκει σε όλους. Το αφιερώνω σε κάθε ποδοσφαιριστή της ομάδας μας και σε κάθε φίλαθλο».

Μίλησε επίσης για το προσεχές εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ:
«Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι, άρα είναι και ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Όταν παίζεις απέναντι σε τόσο ισχυρές ομάδες, πας να διεκδικήσεις ότι καλύτερο μπορέσεις. Στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και η ισοπαλία θα είναι ένα πάρα πολύ καλό αποτέλεσμα».

Από την πλευρά του ο κ. Ρόκκος είπε:
«Πρόκειται για πάρα πολύ μεγάλο ποδοσφαιριστή, που συχνά πετυχαίνει γκολ. Και μάλιστα πολύ ωραία γκολ όπως αυτό για το οποίο βραβεύεται σήμερα. Του εύχομαι να συνεχίσει έτσι».

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ