ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Μουνιός και Κλέζιο στον Παναιτωλικό

Μουνιός και Κλέζιο στον Παναιτωλικό
Μουνιός

Ο 24χρονος Αργεντινός εξτρέμ, Φαμπιάν Μουνιός,και ο 21χρονος Μοζαμβικανός φορ, Κλέζιο Μπαούκε, είναι κι επίσημα ποδοσφαιριστές του Παναιτωλικού.

Μετά τον Οσμάρ Φερέιρα, η ΠΑΕ Παναιτωλικός ενέταξε στο δυναμικό της έναν ακόμη Αργεντινό ποδοσφαιριστή. Ο λόγος για τον Φαμπιάν Μουνιός, ο οποίος υπέγραψε στους Αγρινιώτες μέχρι τον Ιούνιο του 2017. Γεννήθηκε στην Αργεντινή στις 3.11.1991 και αγωνιζόταν στην Άρσεναλ Σαραντί. Ο αριθμός της φανέλας του θα είναι το 9. Η ομάδα του Αγρινίου ανακοίνωσε και την απόκτηση του 21χρονου διεθνούς Μαζαμβικανού φορ, Κλέζιο Μπαούκε, και θα φορά τη φανέλα με το νούμερο 10.

Για τον Φαμπιάν Μουνιός και το γεγονός ότι προορίζεται για αντικαταστάτης του Βιγιαφάνιες, μάθατε από το 24ο Ευαγγέλιο του Sport24.gr

Στο πρωτάθλημα που ολοκληρώθηκε τον Νοέμβριο κατέγραψε 23 συμμετοχές, ενώ αποκτήθηκε από την Αρσεναλ τον Φεβρουάριο του 2015, από τη Νιούελς Ολντ Μπόις.

Στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε: " Νιώθω πολύ ευχαριστημένος και συγκινημένος για τη μεταγραφή μου. Θεωρώ τον Παναιτωλικό ένα πολύ καλό κλαμπ που αποτελεί ευκαιρία για την Ευρωπαϊκή μου καριέρα. Είδα το σημερινό παιχνίδι και μου άρεσε πολύ η ομάδα και ο κόσμος. Θα προσπαθήσω πολύ και θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για να βοηθήσω και εγώ".

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναιτωλικού για τον Κλέζιο Μπαούκε:

"Ο Κλέζιο Μπαούκε ανήκει από σήμερα στον Παναιτωλικό, υπογράφοντας συμβόλαιο έως τον Ιούνιο του 2019. Ο γεννημένος στις 11.10.1994 στη Μοζαμβίκη ποδοσφαιριστής αγωνίζονταν στην Μπενφίκα απ’ όπου αποκτήθηκε. Ο αριθμός της φανέλας του θα είναι το 10.

Μουνιός και Κλέζιο στον Παναιτωλικό

Με την ολοκλήρωση της μεταγραφής του δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι πλέον στον Παναιτωλικό. Θα δουλέψω σκληρά να βοηθήσω την ομάδα να φτάσει όσο ψηλότερα γίνεται για να υλοποιήσει τους στόχους της»."

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Σημαντική νίκη ο Παναιτωλικός, 1-0 την Καλλονή

Ο Βιγιαφάνιες αποχαιρέτησε το Αγρίνιο

Βιγιαφάνιες: "Να δείξω την αξία μου και στον Παναθηναϊκό"

Μαντζουράκης: "Πετυχαίνουμε τον στόχο, κρίμα για την Καλλονή"

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ