ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Ήρθε, προπονήθηκε, ανακοινώνεται ο Βιγιαφάνες

Ήρθε, προπονήθηκε, ανακοινώνεται ο Βιγιαφάνες

Ο Λούκας Βιγιαφάνες βρίσκεται στο Αγρίνιο και πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με τον Παναιτωλικό ενώ ένα χαρτί απομένει για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Την πρώτη του προπόνηση με την φανέλα του Παναιτωλικού πραγματοποίησε την Δευτέρα (4/8) ο Λούκας Βιγιαφάνες και ένα χαρτί απομένει προκειμένου να ανακοινωθεί και επίσημα μια σπουδαία κίνηση για την ομάδα του Αγρινίου. Ο διεθνής Αργεντινός θα αποκτηθεί για δυο χρόνια ως δανεικός από την Ιντεπεντιέντε ενισχύοντας κατά πολύ την ομάδα του Χάβου.

Την ίδια ώρα ο έμπειρος τεχνικός αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών από το φιλικό του Σαββάτου κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Το δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Λειτουργική προπόνηση σε σταθμούς περιλάμβανε στο ξεκίνημά του το αποψινό πρόγραμμα. Συνεχίστηκε με παιχνίδια κατοχής μπάλας με έμφαση στην τακτική. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Άλβες και ο Κόρμπος έκανε θεραπεία, λόγω ενοχλήσεων από χτυπήματα στο Σαββατιάτικο φιλικό. Πρόγραμμα επανένταξης ακολούθησε ο Ρουμπουλάκου και πρόγραμμα ενδυνάμωσης ο Θεοδωρίδης.

Αύριο Τρίτη ένα γκρουπ ποδοσφαιριστών θα προπονηθεί στις 8.00 το πρωί. Η απογευματινή προπόνηση θα γίνει στις 7.00 στο EMILEON".

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ