ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Γιορτάζει το Αγρίνιο

Γιορτάζει το Αγρίνιο
INTIME SPORTS

Το σφύριγμα της λήξης του διαιτητή Σιδηρόπουλου, έδωσε το έναυσμα για να βγουν στους δρόμους του Αγρινίου εκατοντάδες φίλοι του Παναιτωλικού για να γιορτάσουν την επιστροφή στην Super League. Μικρό πάρτι από τους παίκτες και τον Κωστούλα στα αποδυτήρια του Πανθεσσαλικού

Το σφύριγμα της λήξης του διαιτητή Σιδηρόπουλου στον αγώνα του Πανθεσσαλικού, έδωσε το έναυσμα για να βγουν στους δρόμους του Αγρινίου εκατοντάδες φίλοι του Παναιτωλικού για να γιορτάσουν την επιστροφή στην Super League.

Η κεντρική πλατεία της πόλης γέμισε από κόσμο, ενώ δεκάδες αυτοκίνητα με τις κόρνες έδιναν πανηγυρικό τόνο για τη μεγάλη νίκη.

Το Αγρίνιο δεν αναμένεται να κοιμηθεί νωρίς απόψε, καθώς το ραντεβού όλων των φίλων της ομάδας έχει δοθεί για τις 2.30 τα ξημερώματα στο γήπεδο, όταν και θα φτάσει η αποστολή από τον Βόλο.

Εκτός από την πόλη του Αγρινίου και οι παίκτες του Παναιτωλικού με τον πρόεδρο της ομάδας Φώτη Κωστούλα έστησαν ένα μικρό πάρτι στα αποδυτήρια του Πανθεσσαλικού Σταδίου.

Για την ιστορία ο Παναιτωλικός νίκησε με 2-1 τον Ολυμπιακό Βόλου με "χρυσούς" σκόρερ τους Καμαρά, Κουτσοσπύρο, ενώ προσωρινά για τον Βόλο ισοφάρισε ο Γενγκα.

Πηγή: allsportsagrinio.gr

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ