ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Φιλική νίκη κόντρα στην Κ20

Φιλική νίκη κόντρα στην Κ20

Ο Παναιτωλικός επικράτησε με 2-0 της Κ20 σε φιλική αναμέτρηση της Τετάρτης. Δεν ήρθε αλλά αναμένεται ο Ντιέγνκ, μαίνονται τα σενάρια τους Ντιέγκο και Ντάνι Μπεχαράνο.

Φιλικό για... ξεμούδιασμα διεξήχθη στο Αγρίνιο ανάμεσα στην πρώτη και την Κ20 ομάδα του Παναιτωλικού. Ο τεχνικός της ομάδας, Γιάννης Ματζουράκης, χρησιμοποίησε από μία ενδεκάδα σε κάθε ημίχρονο ενώ τα δύο γκολ του Μάρκο Μαρκόβσκι έκριναν τη νίκη της πρώτης ομάδας.

Στο πρώτο ημίχρονο έπαιξαν οι: Κυριακίδης, Μύγας, Κέβιν, Παπάζογλου, Κούσας, Μάκος, Πάουλο, Κάπελ, Βιγιαφάνιες, Ουάρντα, Μαρκόβσκι.

Στο δεύτερο οι: Στεφανάκος, Μήλιος, Ρουμπουλάκου, Χαντάκιας, Ντιέγκο Μπεχαράνο, Κουτρομάνος, Κωνσταντινόπουλος (60’ Ζαρκάδας), Βασιλούδης, Ρομέρο, Καμαρά, Βασιλείου.

Μεταγραφικά από του... χρόνου

Τα μεταγραφικά έχουν "παγώσει" και θα τρέξουν από το νέο έτος. Πάντως οι άνθρωποι της ομάδας βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές με αρκετούς μεταγραφικούς στόχους προκειμένου να μη χαθεί χρόνος.

Όσον αφορά στις αποχωρήσεις, οι Ντάνι και Ντιέγκο Μπεχαράνο και το ενδιαφέρον της Μπολίβαρ μονοπωλούν το ενδιαφέρον των βολιβιανών ΜΜΕ. Στο Αγρίνιο, πιστοί στη φιλοσοφία τους, ζυγίζουν τα δεδομένα και οι δύο παίκτες θα αποχωρήσουν εάν έλθουν ισάξιοι που θα τους αναπληρώσουν.

Το δρόμο της εξόδου θα δει κι ο Εμιλιάνο Ρομέρο. Ο Αργεντινός φορ έχει έτσι κι αλλιώς ελάχιστο χρόνο συμμετοχής, η άφιξη του Σεϊκού Ντιένγκ από τη Σενεγάλη αναμένεται να καταλάβει θέση ξένου, κάτι που δρομολογεί τις εξελίξεις.

Ο Σενεγαλέζος εξτρέμ αναμένεται την Πρωτοχρονιά στο Αγρίνιο προκειμένου να υπογράψει το συμβόλαιο συνεργασίας με τον Παναιτωλικό.

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ