ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Ελπίζουν σε παραμονή του Μορένο

Ελπίζουν σε παραμονή του Μορένο
Μορένο INTIME SPORTS

Ο Έρικ Μορένο έχει ρήτρα επιστροφής στην Μπράγκα τον Γενάρη, όμως δύσκολα θα συμβεί κάτι τέτοιο. Διαβάστε τι γίνεται με το συμβόλαιο του.

Είναι μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις του πρωταθλήματος, αφού σε πέντε ματς μετράει πέντε γκολ. Ο λόγος για τον Έρικ Άντρες Μορένο, ο οποίος ήρθε το καλοκαίρι στον Παναιτωλικό με τη μορφή δανεισμού από την Μπράγκα.

Όπως αποκάλυψε η ''ΟJogo'' πριν λίγες ημέρες, οι Πορτογάλοι έχουν προβλέψει ρήτρα επιστροφής του ποδοσφαιριστή τον Γενάρη και μάλιστα το σκέφτονται σοβαρά να την ενεργοποιήσουν μετά τις εμφανίσεις του στην Ελλάδα.

Πληροφορίες από την χώρα μας, ωστόσο, αναφέρουν πως κάτι τέτοιο δύσκολα θα συμβεί, αφού στην Μπράγκα θέλουν να συνεχίσει ο παίκτης στον Παναιτωλικό και να ανεβάσει κι άλλο τις μετοχές του.

Ρήτρα αγοράς δεν υπάρχει στο συμβόλαιο του Μορένο από την ομάδα του Αγρινίου μιας και το ποσό που ζητήθηκε το καλοκαίρι ήταν ιδιαίτερα υψηλό (πάνω από 1.2 εκ. ευρώ).

Έτσι όλα δείχνουν πως θα ολοκληρώσει τη σεζόν στην Ελλάδα και μετά θα επιστρέψει στην Πορτογαλία. Βέβαια μέχρι τον Γενάρη καλό είναι να κρατάμε μικρό καλάθι.

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ