ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Διάστρεμμα ο Θεοδωρίδης στον Παναιτωλικό

Διάστρεμμα ο Θεοδωρίδης στον Παναιτωλικό

Ο Θεοδωρίδης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στην προπόνηση της Δευτέρας καθώς υπέστη διάστρεμμα και η συμμετοχή του στο τελευταίο ματς της φετινής σεζόν κόντρα στην Βέροια είναι αμφίβολη.

Με ένα απρόοπτο ξεκίνησε η προετοιμασία του Παναιτωλικού ενόψει του τελευταίο αγώνα της σεζόν κόντρα στην Βέροια με την ομάδα του Αγρινίου ουσιαστικά να μην έχει κάποιο στόχο στο ματς της 34ης αγωνιστικής. Ο Μάκης Χάβος είδε τον Γιώργο Θεοδωρίδη να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα καθώς υπέστη ένα διάστρεμμα το οποίο ίσως δεν επιτρέψει στον έμπειρο μέσο να δώσει το παρών στο παιχνίδι της Κυριακής.

Σίγουρα εκτός μάχης θα μείνει ο Μπεχαράνο ο οποίος ακολούθησε και την Δευτέρα ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία. Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Ασκήσεις τεχνικής με μπάλα σε συνδυασμό με ασκήσεις ενδυνάμωσης κορμού, ασκήσεις συντονισμού με ασκήσεις επιτάχυνσης, ασκήσεις κατοχής μπάλας, ασκήσεις τακτικής και παιχνίδι, περιλάμβανε η σημερινή προπόνηση. Ατομικό πρόγραμμα λόγω διαστρέμματος ακολούθησε ο Θεοδωρίδης. Ατομικό και θεραπεία ο Μπεχαράνο. Η προπόνηση της Τρίτης θα γίνει στις 6.00 το απόγευμα στο EMILEON".

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ