ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Ατομικό για δυο στον Παναιτωλικό

Ατομικό για δυο στον Παναιτωλικό
INTIME SPORTS

Με δυο προβλήματα συνεχίστηκε η προετοιμασία του Παναιτωλικού ενόψει του αγώνα με τον Παναθηναϊκό καθώς οι Ρουσκουγιέδα και Ντάνι Μπεχαράνο δεν γυμνάστηκαν μαζί με την υπόλοιπη ομάδα.

Δυο νέες απουσίες προστέθηκαν στο απουσιολόγιο του Γιάννη Μαντζουράκη την Πέμπτη καθώς ο έμπειρος τεχνικός του Παναιτωλικού είδε τους Ρουσκουγιέδα και Ντάνι Μπεχεράνο να μην γυμνάζονται μαζί με την υπόλοιπη ομάδα του Αγρινίου. Οι δυο τους ένιωσαν κάποιες ενοχλήσεις και προτιμήθηκε προληπτικά να μείνουν εκτός.

Να σημειώσουμε ότι οι παίκτες της ομάδας του Αγρινίου είναι οι πιο τυχεροί στην Super League καθώς επειδή το ματς με τον Παναθηναϊκό θα γίνει την Δευτέρα (4/1) ο Μαντζουράκης τους έδωσε ρεπό την Πρωτοχρονιά και η επόμενη προπόνηση θα γίνει το Σάββατο το πρωί.

Η ανακοίνωση της ομάδας του Παναιτωλικού ανέφερε:

"Θέματα τακτικής περιλάμβανε η σημερινή προπόνηση που ολοκληρώθηκε με δίτερμα. Θεραπεία έκαναν ο Παπουτσογιαννόπουλος και ο Αθανασόπουλος. Θεραπεία και ατομικό ο Κόρσιενς.

Προληπτικά ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν ο Ρουσκουγιέδα και ο Ντάνι Μπεχαράνο. Η επόμενη προπόνηση προγραμματίστηκε για τις 11.30 το πρωί του Σαββάτου στο Emileon".

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ