ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Αναχωρεί την Κυριακή ο Παναιτωλικός για τη Νάουσα

Αναχωρεί την Κυριακή ο Παναιτωλικός για τη Νάουσα

Για τα 3-5 Πηγάδια της Νάουσας θα αναχωρήσει την Κυριακή (21/7) η αποστολή του Παναιτωλικού για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Ξημερώματα Κυριακής επιστρέφει στην Ελλάδα ο Σίλβα Τζούνιορ.

Με προπόνηση η οποία περιελάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης ολοκληρώθηκε το Σάββατο (20/7) το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο.

Την Κυριακή (21/7) το πρωί (8.00) η αποστολή της ομάδας του Μάκη Χάβου θα αναχωρήσει για τα 3-5 Πηγάδια της Νάουσας, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Στην αποστολή του Παναιτωλικού συμμετέχουν οι: Γκόλιας, Καλογέρης, Πόι, Γοδόι, Δάρλας, Μπόγιοβιτς, Κουτσοσπύρος, Πασάς, Ιωάννου, Μουμίν, Καλί, Καμαρά, Σφακιανάκης, Μελισσάς, Μπελόν, Κούσας, Μπακάκης, Γκάλο, Σμίλτος, Παπουτσογιαννόπουλος, Μύγας, Μεταξούλης, Μήλιος, Κουτρομάνος, Τακίδης, Στεφανάκος, Τηλεμάχου, Αργύρης, Ακουάρο.

Επίσης, θα ενσωματωθεί και ο Σίλβα Τζούνιορ, ο οποίος επιστρέφει τα ξημερώματα της Κυριακής στην Ελλάδα για να ανανεώσει τη συνεργασία του με τον Παναιτωλικό, όπως προφορικά συμφώνησε με τον πρόεδρο του συλλόγου Φώτη Κωστούλα.

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ