ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Ανανέωσε ο Κουτρουμάνος, αποχωρεί ο Γκόλιας

Ανανέωσε ο Κουτρουμάνος, αποχωρεί ο Γκόλιας
INTIME SPORTS

Ο Δημήτρης Κουτρουμάνος θα φοράει και την επόμενη περίοδο την φανέλα του Παναιτωλικού ενώ ο Βασίλης Γκόλιας, ο παλιότερος ποδοσφαιριστής της ομάδας του Αγρινίου δεν θα συνεχίσει στην ομάδα. Αποχωρεί και ο γυμναστής των "κίτρινων".

Οι προπονήσεις του Παναιτωλικού για την φετινή σεζόν ολοκληρώθηκαν με την τελευταία προπόνηση της ομάδας του Αγρινίου την Παρασκευή με τους παίκτες του Μάκη Χάβου να παίζουν ένα οικογενειακό δίτερμα και να λένε αντίο. Η πρώτη συγκέντρωση για την επόμενη σεζόν είναι προγραμματισμένη για τις 26 Ιουνίου. Κάτι το οποίο σημαίνει ότι θα ξεκουραστούν για 40 ημέρες γεμίζοντας τις μπαταρίες τους.

Πλέον θα αρχίσει να χτίζεται η ομάδα της επόμενης σεζόν και στο πλαίσιο αυτό θα γίνουν οι εκκαθαρίσεις στο ρόστερ σύμφωνα με τα θέλω του Μάκη Χάβου.

Αρχικά ο Δημήτρης Κουτρομάνος συμφώνησε την Παρασκευή για νέο συμβόλαιο συνεργασίας και παραμένει στην ομάδα την επόμενη αγωνιστική σεζόν.

Αντίο στον Γκόλια

Σε αντίθεση αποχώρησε από τον Παναιτωλικό ο παλιότερος ποδοσφαιριστής του συλλόγου Βασίλης Γκόλιας με τον Παναιτωλικό να βγάζει και σχετική ανακοίνωση η οποία ανέφερε:

"Ο Βασίλης Γκόλιας είναι ο παλιότερος ποδοσφαιριστής του Παναιτωλικού με συνεχή παρουσία στο δυναμικό της ομάδας οχτώ αγωνιστικές περιόδους. Ήρθε τον Ιανουάριο του 2007 και αγωνίστηκε με την κυανοκίτρινη φανέλα στη Γ’ Εθνική, στη Football League και στη Super League, συμπληρώνοντας 156 αγώνες πρωταθλήματος.

Το συμβόλαιό του λήγει και η συνεργασία του με την ομάδα μας ολοκληρώνεται. Θέλουμε να τον ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα, αφού η προσφορά του όλα αυτά τα χρόνια ήταν σημαντική και ο επαγγελματισμός που επέδειξε παράδειγμα προς μίμηση. Του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του".

Αποχώρησε και ο γυμναστής

Μια ακόμη αποχώρηση από τον Παναιτωλικό ήταν αυτή του γυμναστή Λάζαρου Βαρδάκη ο οποίος φεύγει από το τεχνικό επιτελείο του Παναιτωλικού μετά από ενάμιση χρόνο συνεργασίας.

Ενώ η σχετική ανακοίνωση των "κίτρινων" ανέφερε: "Τον ευχαριστούμε για όσα προσέφερε στην ομάδα και ευχόμαστε καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του".

Μάλιστα ο γυμναστής της ομάδας του Παναιτωλικού δήλωσε:

«Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου, τη διοίκηση, το ιατρικό επιτελείο, τους ποδοσφαιριστές και όλους όσους συνεργάστηκα. Είμαι χαρούμενος που φεύγοντας πετύχαμε όλους τους στόχους μας. Τέλος, είμαι υπερήφανος που είμαι κομμάτι της ιστορίας του Παναιτωλικού. Εύχομαι καλή επιτυχία και εκπλήρωση των στόχων της επόμενης χρονιάς».

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ