ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Ανακοίνωσε Ρέι ο Παναιτωλικός

Ανακοίνωσε Ρέι ο Παναιτωλικός

Ο Παναιτωλικός ανακοίνωσε την απόκτηση του Άλβαρο Ρέι μέχρι το καλοκαίρι, διατηρώντας παράλληλα οψιόν επέκτασης της συνεργασίας των δύο πλευρών. Πλήρης επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του Sport24.gr.

Παίκτης του Παναιτωλικού είναι με κάθε επισημότητα ο Άλβαρο Ρέι, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του Sport24.gr, το οποίο σας είχε ενημερώσει πρώτο για την τελευταία κίνηση της ομάδας του Αγρινίου κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Ο 27χρονος επιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο έξι μηνών, με τον Παναιτωλικό να διατηρεί παράλληλα οψιόν επέκτασης της συνεργασίας των δύο πλευρών, ενώ το απόγευμα της Τρίτης (14/02) θα πραγματοποιήσει την πρώτη προπόνησή του με τον Παναιτωλικό.

H ανακοίνωση:

Στην ομάδα μας εντάσσεται από σήμερα ο Άλβαρο Ρέι. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός, που υπέγραψε συμβόλαιο εξάμηνης διάρκειας με δυνατότητα επέκτασής του, θα φοράει τη φανέλα με τον αριθμό 16 και το απόγευμα θα κάνει την πρώτη του προπόνηση με τον Παναιτωλικό.

ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ο Άλβαρο Ρέι γεννήθηκε στη Σεβίλλη το 1989 και ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Μπέτις. Το 2010 μετακόμισε στην Πόμπλα Μαφουμέτ και ύστερα αποκτήθηκε από τη Χιμνάστικ Ταραγόνα. Το 2012 φόρεσε τη φανέλα της Χερέθ και την επόμενη χρονιά (2013) έκανε το βήμα για το εξωτερικό.

Συγκεκριμένα για τον Καναδά και την Toronto FC, ομάδα που αγωνίζεται στο MLS. Ακολούθησε η Colombus Crew για το ίδιο πρωτάθλημα και το 2014 επέστρεψε στην Ισπανία για λογαριασμό της Αλκορκόν, μεσολαβούντος ενός δανεισμού στη Μούρθια.

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ