ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Άδεια από την Κυριακή έδωσε ο Χάβος

Άδεια από την Κυριακή έδωσε ο Χάβος
INTIME SPORTS

Από τη στιγμή που ματαιώθηκε η αναμέτρηση με την Νίκη Βόλου ο τεχνικός του Παναιτωλικού τροποποίησε και το πρόγραμμα προπονήσεων της ομάδας του.

Ο αγώνας με την Νίκη Βόλου ματαιώθηκε και ο Παναιτωλικός θα πάρει το πιο εύκολο τρίποντο την φετινή σεζόν καθώς θα κερδίσει το ματς στα χαρτιά. Η αναβολή αυτή έφερε και αλλαγές στο πρόγραμμα της ομάδας του Αγρινίου με τον Μάκη Χάβο να προγραμματίζει φιλικό με την Κ-20 την Κυριακή το πρωί και εν συνεχεία έδωσε άδεια στους ποδοσφαιριστές του για να περάσουν τις γιορτές των Χριστουγέννων με τις οικογένειες τους.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Ασκήσεις τεχνικής με μπάλα, ασκήσεις συναρμογής, αμυντική – επιθετική τακτική και παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο, περιλάμβανε η σημερινή προπόνηση, το πλήρες πρόγραμμα της οποίας ακολούθησαν ο Βιγιαφάνιες και ο Φωτάκης. Ατομικό και θεραπεία έκανε ο Θεοδωρίδης, θεραπεία ο Μορένο.

Η προπόνηση του Σαββάτου θα γίνει στις 11.00 το πρωί στο EMILEON. Λόγω της ματαίωσης του αγώνα πρωταθλήματος με τη Νίκη Βόλου, την Κυριακή στις 11.00 το πρωί θα γίνει φιλικό με την ομάδα Κ20 και στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές θα πάρουν την άδεια των Χριστουγέννων".

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ