ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Ζωντανός" ο Καρίγιο, απομακρύνεται ο Ρομπίνιο

"Ζωντανός" ο Καρίγιο, απομακρύνεται ο Ρομπίνιο

Ο Ολυμπιακός παρακολουθεί τις εξελίξεις στην υπόθεση του Γκουίντο Καρίγιο, καθώς το θέμα του Αργεντίνου δεν έχει "σβήσει", την ίδια στιγμή που στον Πειραιά μάλλον αφήνουν πίσω τους την υπόθεση του Ρομπίνιο.

Όπως διαβάσατε και νωρίτερα μέσα στην ημέρα στο Sport24.gr, η υπόθεση του Γκουίντο Καρίγιο δεν έχει "καεί" για τον Ολυμπιακό, που πλέον κάνει με την σειρά του τα δικά του παιχνίδια τακτικής.

Στο Λιμάνι παρακολουθούν με ενδιαφέρον μέχρι που είναι διατεθειμένη να φτάσει τα επικοινωνιακά κόλπα η Εστουντιάντες, με ξεκάθαρο σκοπό να ανεβάσει όσο μπορεί την τιμή του παίκτη, και στη συνέχεια θα κάνουν την κίνηση τους.

Σε καμία περίπτωση οι Πειραιώτες δεν δέχονται να "χρησιμοποιηθούν" για να εξοικονομήσει ο σύλλογος της Λα Πλάτα περισσότερα χρήματα από ομάδα που πιθανόν να "τσιμπήσει". Ήδη για την ώρα, ο ιταλικός Τύπος τους χαλάει λίγο την εικόνα, κάνοντας σενάρια για σκέψη της Ίντερ να αποκτήσει με συνιδιοκτησία τον Καρίγιο και να παίξει ο 24χρονος φορ τον πρώτο χρόνο στην... Κιέβο.

Επομένως δεν μπορεί να γίνεται λόγος για... κάψα των "νερατζούρι" που επικοινωνούσε προς τα έξω η Εστουντιάντες, η οποία έβαλε ακόμη και την Μπόκα Τζούνιορς στο κόλπο για τον παίκτη, ομάδα που τη δεδομένη στιγμή δεν μπορεί να πληρώσει για μια τέτοια μεταγραφή.

Ο Ολυμπιακός προφανώς δεν έχει πει την τελευταία του λέξη στην υπόθεση. Και θα το κάνει με μια νέα προσφορά, όταν θεωρήσει πως είναι σε θέση ισχύος και αν προηγουμένως η Εστουντιάντες έχει δείξει διάθεση να μιλήσει σοβαρά και ξεκάθαρα για την υπόθεση μεταγραφής του παίκτη στους νταμπλούχους Ελλάδας.

Βγαίνει από το κάδρο ο Ρομπίνιο

Έτσι είναι αυτά. Οι εξελίξεις τρέχουν και το ρεπορτάζ αλλάζει ώρα με την ώρα. Μέχρι χθες το απόγευμα ο Βραζιλιάνος έμοιαζε πιο εφικτή περίπτωση από τον Καρίγιο. Τώρα έρχεται "τούμπα" το πράγμα.

Οι "ερυθρόλευκοι" είχαν βρει ένα σημείο επαφής με τους εκπροσώπους του 31χρονου Βραζιλιάνου, αλλά οι γέφυρες επικοινωνίες μοιάζουν να... κόπηκαν. Ο Ρομπίνιο μοιάζει να έχει βγάλει τον εαυτό του σε πλειστηριασμό και θέλει να ικανοποιήσει τους δικούς του όρους, που δείχνουν παράλογοι.

Ο Βραζιλιάνος ψάχνει για 4ετές ή ακόμη και 5ετές κλειστό συμβόλαιο. Να εξασφαλίσει δηλαδή το μέλλον του μέχρι τα 35, 36 του χρόνια. Καλά κάνει, είναι σαφές, αλλά ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να μπει σε μια τέτοια λογική του παραλόγου. Εξάλλου ο Ρομπίνιο εκεί που το συζητούσε στα 2 εκατομμύρια ευρώ ετησίως συν κάποια μπόνους, ξαφνικά ανέβασε τις απαιτήσεις του σε πολύ υψηλά επίπεδα.

Έτσι, και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, η υπόθεση του 31χρονου κυνηγού μάλλον μπαίνει σιγά σιγά στο αρχείο.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ