ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ζντιέλαρ: "Γίγαντας στην Ευρώπη ο Ολυμπιακός"

Ζντιέλαρ: "Γίγαντας στην Ευρώπη ο Ολυμπιακός"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Σάσα Ζντιέλαρ μίλησε για την πρώτη του σεζόν με τα ερυθρόλευκα, υποστήριξε ότι ο Μάρκο Σίλβα και οι άνθρωποι της ομάδας τον πιστεύουν, ενώ χαρακτήρισε γίγαντα της Ευρώπης τον Ολυμπιακό.

Στην ιστοσελίδα " novosti.rs" μίλησε ο Σάσα Ζντιέλαρ, με αφορμή το φιλικό που θα δώσει ο Ολυμπιακός με τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι στις 7 Μαΐου.

"Ανυπομονώ να παίξω και πάλι στο "Μαρακανά". Περιμένω να αγωνιστούμε μπροστά σε γεμάτες κερκίδες, με οπαδούς και των δύο ομάδων. Για εμάς αυτό το φιλικό είναι ο ιδανικός τρόπος να ολοκληρώσουμε τη σεζόν, καθώς έχουμε ήδη κερδίσει το πρωτάθλημα και στο Κύπελλο έχουμε το αβαντάζ του 3-0 με τον ΠΑΟΚ.

Επομένως περιμένω να έρθουμε στο Βελιγράδι μετά τον τελικό του Κυπέλλου στις 7 Μαΐου, ελπίζω έχοντας κατακτήσει το νταμπλ", τόνισε αρχικά ο Σέρβος μέσος, που ρωτήθηκε για την πρώτη του σεζόν με τα ερυθρόλευκα:

"Ο ανταγωνισμός στο ρόστερ του Ολυμπιακού είναι πολύ μεγάλος, όμως τον χειμώνα είχα τις ευκαιρίες να παίξω και τις άρπαξα. Αγωνίστηκα σχεδόν σε όλα τα ματς και παρότι αντιμετώπισα κάποια προβλήματα τραυματισμού, είμαι πραγματικά περήφανος για το 2ο μισό της σεζόν. Έπαιξα και σε ευρωπαϊκά παιχνίδια, στον σύλλογο είναι ευχαριστημένοι και αυτό με γεμίζει δύναμη για τη συνέχεια".

Ο Ζντιέλαρ αναφέρθηκε στη συνύπαρξη του με τον Λούκα Μιλιβόγεβιτς στον αγωνιστικό χώρο, εξέφρασε την ικανοποίηση του που είναι μέλος του Ολυμπιακού, υποστήριξε ότι οι Πειραιώτες είναι γίγαντες στην Ευρώπη και τόνισε ότι στόχος του είναι να βελτιώνεται διαρκώς καθώς οι φετινές εμφανίσεις του ήταν μόνο η αρχή.

"Το στιλ μας είναι εντελώς επιθετικό, η μπάλα είναι την περισσότερη ώρα στην κατοχή μας. Εγώ και ο Λούκα βρισκόμαστε συνήθως στον άξονα της μεσαίας γραμμής. Ο Ολυμπιακός είναι κυρίαρχος στην Ελλάδα και στην Ευρώπη παίξαμε πολύ καλά.

Υπάρχει εξαιρετική ατμόσφαιρα στον σύλλογο και είναι καλό ότι είμαι μέλος μιας πολύ μεγάλης ομάδας. Δεν υπάρχει διαφορά το να είσαι στον Πειραιά, σε σχέση με τις μεγάλες ομάδες της Δυτικής Ευρώπης. Ο Ολυμπιακός είναι από κάθε άποψη γίγαντας στην Ευρώπη και εγώ εδώ νιώθω απίστευτα.

Η δουλειά μου είναι κάνω περισσότερα και καλύτερα πράγματα, να βελτιώνομαι σαν παίκτης. Ο προπονητής και η ομάδα πιστεύουν πάρα πολύ σε μένα. Μου αρέσει πολύ που είμαι μέλος της ομάδας και ζω σε μία από τις πιο όμορφες πόλεις στην Ευρώπη. Είχα μία καλή σεζόν όμως αυτή είναι μονάχα η αρχή".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ