ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ζιλέ: "Σύντομα θα πρέπει να υποστηρίζεις τον Ολυμπιακό..."

Belgiums Guillaume Gillet controls the ball during a friendly soccer match between Portugal and Belgium in Leiria, Portugal, Tuesday, March 29 2016. (AP Photo/Steven Governo)
Ζιλέ (AP Photo/Steven Governo) AP

Ο Γκιγιόμ Ζιλέ έδωσε μια αινιγματική απάντηση στο ποστ του υπεύθυνου επικοινωνίας της Άντερλεχτ, που ανέβασε μια φωτογραφία από την πλατεία Αριστοτέλους από έναν τοίχο που έγραφε "1926 ΠΑΟΚ".

Η επιθυμία του Γκιγιόμ Ζιλέ να παίξει στον Ολυμπιακό και να συνεργαστεί εκ νέου με τον Μπέσνικ Χάσι είναι δεδομένη, όπως και το ενδιαφέρον που έδειξαν οι Πειραιώτες για την απόκτηση του το προηγούμενο διάστημα.

Η περίπτωση του Βέλγου μέσου μοιάζει να έχει "παγώσει" για την ώρα, τουλάχιστον μέχρι τις αναμετρήσεις με την Παρτίζαν για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Ωστόσο ο Ζιλέ δείχνει να είναι σίγουρος για την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, αν κρίνει κανείς από τον τρόπο που απάντησε σε ένα ποστ του Νταβίντ Στέεγκεν, υπεύθυνου επικοινωνίας της Άντερλεχτ, στο instagram.

Ο Στέεγκεν ανέβασε μια φωτογραφία από την πλατεία Αριστοτέλους και συγκεκριμένα από έναν τοίχο που έγραφε "1926 ΠΑΟΚ".

"Σταμάτα με τον ΠΑΟΚ Νταβίντ. Σύντομα θα πρέπει να υποστηρίζεις τον Ολυμπιακό", ήταν η αντίδραση του Ζιλέ, αφήνοντας σαφές υπονοούμενο για μια μελλοντική του συνεργασία με τους Πειραιώτες.

Paok

A post shared by David Steegen (@davidsteegen1) on

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ