ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ζεστό ενδιαφέρον για Βερδού και Λουίς Φαμπιάνο

Ζεστό ενδιαφέρον για Βερδού και Λουίς Φαμπιάνο

Κοντά στον Ολυμπιακό βρίσκεται ο... υπαρχηγός της Εσπανιόλ Γιοάν Βερδού σύμφωνα με τους Ισπανούς. Επιμένουν για Λουίς Φαμπιάνο οι Βραζιλιάνοι

Το όνομα του Βερδού ακούγεται όλο και πιο έντονα για τον Ολυμπιακό σε Ισπανία και Ελλάδα τις τελευταίες ημέρες, με τον πρόεδρο της Εσπανιόλ μάλιστα να ξεκαθαρίζει πως ο 30άχρονος άσος δεν πρόκειται να παραμείνει στην ομάδα του.

Το όλο θέμα έγινε ακόμα πιο ενδιαφέρον στη συνέχεια, καθώς ισπανική ιστοσελίδα χρίζει ως φαβορί τον Ολυμπιακό για τον Βερδού λόγω της παρουσίας του Μίτσελ.

"Υπάρχει τεράστια απόσταση στο οικονομικό στις διαπραγματεύσεις με τον παίκτη και ενδεχομένως να μην μπορέσουμε να τον κρατήσουμε", είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Εσπανιόλ που ξεκαθάρισε πως το κασέ του Βερδού αγγίζει το 1.5 εκ. ευρώ.

Και Λουίς Φαμπιάνο

Τέλος να πούμε πως στην Βραζιλία κάνουν λόγο για συγκεκριμένη πρόταση του Ολυμπιακού στην Σάο Πάολο για τον Λουίς Φαμπιάνο.

Μάλιστα, όπως λένε στην χώρα του καφέ, μέρος των χρημάτων από τη μεταγραφή του Φαμπιάνο θα χρησιμοποιηθούν για την απόκτηση του Νιλμάρ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ