ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ζαρντίμ: "Βάλαμε στο ματς τους... νεκρούς"

Ζαρντίμ: "Βάλαμε στο ματς τους... νεκρούς"
INTIME SPORTS

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ τόνισε πως η ομάδα του ήταν ανώτερη σ' όλο το ματς, ενώ ο ΠΑΣ ήταν σχεδόν νεκρός. Αναμένονται αλλαγές με Σάλκε, ενώ ο Πορτογάλος εξηγεί γιατί δεν έβαλε τον Τοροσίδη.

Ικανοποιημένος από την απόδοση των ποδοσφαιριστών του εμφανίστηκε ο Λεονάρντο Ζαρντίμ μετά τη νίκη επί του ΠΑΣ, τονίζοντας βέβαια πως δεν έπρεπε να ρίξουν στροφές μετά το 2-0.

Ο Πορτογάλος τεχνικός αναφέρθηκε και στο ματς με την Σάλκε, υπογραμμίζοντας πως θα κάνει αλλαγές, ενώ αποκάλυψε τι είπε στους παίκτες του στα αποδυτήρια μετά το ματς.

Αναλυτικά: "Θέλουμε να θυμόμαστε από το σημερινό ματς ότι για 70 λεπτά έγινε καλό παιχνίδι από εμάς, η ομάδα βελτιωνόταν συνεχώς, έβαλε τα γκολ και γενικώς παρουσίασε καλό πρόσωπο. Αυτό που πρέπει να ξεχάσουμε είναι ότι στο ποδόσφαιρο μετά το 0-2 δεν πρέπει να μειώσεις την απόδοσή σου, βάλαμε τον αντίπαλο στο ματς ενώ ήταν σχεδόν νεκρός.

Μέχρι το 1-2 ο αντίπαλος δεν μας είχε δημιουργήσει προβλήματα, ήμασταν ανώτεροι απ' αυτόν και το γκολ του προήλθε από δικό μας λάθος. Από εκεί και μετά υπήρχε νευρικότητα, έπεσε η ποιότητα του παιχνιδιού μας, αλλά δεν ήμασταν κακοί, και δεν επιτρέψαμε στον αντίπαλο να πετύχει άλλο γκολ.

Είναι μια καλά οργανωμένη ομάδα ο ΠΑΣ Γιάννινα, δυνατός στην έδρα του, έχει οργάνωση, όμως στα 70 λεπτά ο Ολυμπιακός ήταν αρκετά ανώτερος.

Ο Ολυμπιακός δεν βασίζεται σε 11 παίκτες έχει μεγάλο ρόστερ, το παιχνίδι με την Σάλκε θα είναι διαφορετικό και θα υπάρχουν αλλαγές σε πρόσωπα, αλλά θα παίξουν και πολλοί ίδιοι. Είμαστε πολλούς βαθμούς μπροστά ήδη στο πρωτάθλημα.

Ο Τοροσίδης δεν έπαιξε σήμερα γιατί ήταν προτιμότερο να παίξουν άλλοι. Οι Τοροσίδης και Μανιάτης είχαν παίξει με την Εθνική και προτιμήσαμε να παίξουν κάποιοι που είναι στο 100% και όχι στο 70%.

Αυτό που είπα στα αποδυτήρια μετά το ματς είναι ότι το παιχνίδι τελειώνει όταν ο διαιτητής σφυρίξει και όχι στο 0-2. Συνεχάρην πάντως τους παίκτες μου για την ποιότητα και συμπεριφορά τους και γιατί προς το παρόν είναι πρωτοπόροι στη βαθμολογία".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ