ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ζαρντίμ: "Κερδίσαμε χάρη στους οπαδούς μας"

Ζαρντίμ: "Κερδίσαμε χάρη στους οπαδούς μας"
INTIME SPORTS

Ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του εμφανίστηκε ο Λεονάρντο Ζαρντίμ, ενώ δεν ξέχασε να ευχαριστήσει τον κόσμο για την στήριξή του μέχρι το τέλος του ματς στην Λιβαδειά.

Στην σωστή συμπεριφορά που είχαν οι ποδοσφαιριστές του από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό στάθηκε ο Λεονάρντο Ζαρντίμ.

Ο Πορτογάλος τεχνικός, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην συμπεριφορά των φιλάθλων που όπως είπε έπαιξαν σημαντικό ρόλο στη νίκη.

"Οι παίκτες μας είχαν σωστή συμπεριφορά μέχρι το τέλος, συνέχισαν να αγωνίζονται και να να πιέζουν μέχρι το τελευταίο λεπτό. Επίσης έπαιξε ρόλο η σταση των οπαδών μας που μέχρι το τέλος δεν σταμάτησαν να μας ενισχύουν για τη νίκη, παρότι το ματς ήταν στο 0-0 δε σταμάτησαν να τραγουδούν για την ομάδα.

Ήταν δύσκολη νίκη, ο αντίπαλος είναι πολύ δυνατός στην έδρα του, λίγες ομάδες έχουν καταφέρει να νικήσουν εδώ. Η συμπεριφορά και η στάση των παικτών και των οπαδών μας, μας βοήθησε να φτάσουμε τη νίκη", υπογράμμισε αρχικά.

Για τον Πίνο και τον Αμπντούν: "Σήμερα στο πρώτο μέρος ξέραμε ότι θα υπήρχε ένταση και δεν θέλαμε να κουράσουμε τους δύο τεχνίτες παίκτες μας. Θα ήταν λάθος να παίξουν και οι δύο μαζί και να μην είχαμε κάποιον πιο ξεκούραστο στην επανάληψη. Και οι δύο προέρχονται από απουσία, μικρότερη ο Αμπντούν μεγαλύτερη ο Πίνο. Ο Γκρέκο αντικαταστάθηκε όχι επειδή έπαιξε άσχημα αλλά θέλαμε να δώσουμε μεγαλύτερη πίεση με την είσοδο του Πίνο".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ