ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ζαρντίμ: "Έτοιμος ο Ντιακιτέ για Άρσεναλ"

Ζαρντίμ: "Έτοιμος ο Ντιακιτέ για Άρσεναλ"
INTIME SPORTS

Στην ενότητα και στην συμπεριφορά των παικτών του στάθηκε ο Ζαρντίμ μετά τη νίκη επί του Ατρομήτου στο Περιστέρι, ενώ αποκάλυψε ενόψει Άρσεναλ πως δεν αποκλείεται να βρίσκεται ο Ντιακιτέ στην αποστολή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ζαρντίμ στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε μετά τη νίκη του Ολυμπιακού με 1-0 στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο (29/9):

"Η σημερινή νίκη οφείλεται σε δύο λόγους. Στην ενότητα και την συμπεριφορά των παικτών μου. Ο προπονητής είναι πάντα ανικανοποίητος. Παρόλα αυτά οι παίκτες όλοι, πάλεψαν και αποτέλεσμα ήταν η νίκη", τόνισε αρχικά ο Πορτογάλος τεχνικός που στη συνέχεια ρωτήθηκε για το ματς με την Άρσεναλ αλλά και τις θέσεις που άλλαξε ο Μανιάτης.

"Πρέπει να παίξουμε με διαφορετικό τρόπο. Στο Λονδίνο είναι τελείως διαφορετικός ο αντίπαλος. Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα με πολλούς παίκτες. Έχω στη διάθεσή μου παίκτες να τους χρησιμοποιήσω όπως χρειάζεται. Σήμερα είχαμε απουσίες του Τοροσίδη, του Φετφαζίδη και του Αμπντούν και οι αλλαγές έγιναν ανάλογα με τις ανάγκες τις σημερινές".

Ο Ζαρντίμ ρωτήθηκε για την τράμπα Κάρολ - Μέγκιερι σε Ελλάδα και Ευρώπη, αφήνοντας ανοιχτό παράθυρο για χρησιμοποίηση του Βορειοϊρλανδού και στο Champions League, ενώ αναφέρθηκε και τους Μανωλά - Κοντρέρας.

"Στην πρώτη ερώτηση, αυτή την σκέψη έχω να παίζει Ευρώπη ο Μέγκιερι. Δίχως όμως να σημαίνει πως δεν μπορώ να αλλάξω και γνώμη γι’αυτό. Για το κέντρο της άμυνας, το ότι δεν δεχόμαστε γκολ είναι ένα καλό δείγμα για το πώς λειτουργεί η ομάδα".

Σχετικά με το χειροκρότημα του κόσμου, ο 38χρονος τεχνικός τόνισε: "Το επάγγελμά μας έχει σχέση με τον κόσμο. Είναι το μίνιμουμ που μπορώ να κάνω στους φιλάθλους για την παρουσία τους. Θέλω να τα ξεκαθαρίσω, δουλεύουμε για τους φιλάθλους γιατί αν δεν υπάρχουν δεν υπάρχει ποδόσφαιρο".

Όσον αφορά την χρησιμοποίηση τον Ιμπαγάσα σε όλο το 90λεπτο για ακόμη ένα ματς και την ετοιμότητα του Ντιακιτέ, ο Ζαρντίμ υποστήριξε τα εξής:

"Δεν σημαίνει τίποτα. Ο Ιμπαγάσα είναι πάρα πολύ σημαντικός. Πρέπει να τον προσέχουμε όπως με τον Μοδέστο, δεν θέλουμε να τους χάσουμε και για τον λόγο αυτό τους προσέχουμε. Ο Ντιακιτέ είναι ένα μήνα μαζί μας. Δούλεψε, έχει φτάσει στο επίπεδο των άλλων παικτών και θα είναι σύντομα σε κάποια αποστολή. Μπορεί και με την Άρσεναλ".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ