ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Υπογράφουν Τζεμπούρ-Χολέμπας, πρόταση σε Τοροσίδη

Υπογράφουν Τζεμπούρ-Χολέμπας, πρόταση σε Τοροσίδη

Υπογράφουν μέσα στην εβδομάδα τα νέα συμβόλαιά τους, Τζεμπούς και Χολέμπας, ενώ ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να κάνει συγκεκριμένη πρόταση ανανέωσης και στον Βασίλη Τοροσίδη

Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να προχωρήσει στο κλείσιμο των υποθέσεων τόσο του Ραφίκ Τζεμπούρ, όσο και του Χοσέ Χολέμπας. Όπως και να κάνει συγκεκριμένη πρόταση ανανέωσης στον Βασίλη Τοροσίδη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, ακόμη και μέσα στην εβδομάδα Τζεμπούρ και Χολέμπας θα υπογράψουν τα νέα συμβόλαιά τους.

Το έδαφος είναι πρόσφορο, καθώς και οι δυο παίκτες δείχνουν διατεθειμένοι να συνεχίσουν στον Πειραιά, για τα επόμενα δύο χρόνια ακόμη, όπως όλα δείχνουν ότι θα είναι τα χρονικά όρια της νέας συμφωνίας τους.

Οι υπογραφές δεν αποκλείεται να πέσουν μέσα στα επόμενα εικοσιτετράωρα, καθώς και οι δυο παίκτες βρίσκονται στην Αθήνα, αφού δεν συμμετέχουν στις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων. Ο Τζιμπούρ είναι τιμωρημένος για την Εθνική Αλγερίας ενώ ο Χολέμπας είναι τραυματίας.

Η πρόταση στον Τοροσίδη

Κι ενώ ο Ολυμπιακός συνεχίζει τις προπονήσεις, έχοντας πλέον τον Αντώνη Νικοπολίδη δίπλα στον Ζαρντίμ, η διοίκηση προχωράει και στην λύση μιας ακόμη εκκρεμότητας. Ίσως και της πιο σοβαρής που έχει μπροστά της.

Λέγεται ότι αμέσως μετά την επιστροφή της Εθνικής από Σλοβακία, θα καλέσει τον Βασίλη Τοροσίδη, στον οποίο θα υποβάλλει και συγκεκριμένη πρόταση για ανανέωση της συνεργασίας μαζί του.

Το συμβόλαιό του διεθνή άσου ολοκληρώνεται το καλοκαίρι, πολλά έχουν ακουστεί, αλλά τώρα ήρθε μάλλον η ώρα να μιλήσει επισήμως με τον Ολυμπιακό...

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ