ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πρώτη προπόνηση με Νικοπολίδη

Πρώτη προπόνηση με Νικοπολίδη
Ζαρντίμ Φετφατζίδης Βλαχοδήμος INTIME SPORTS

Οι παίκτες του Ολυμπιακού επέστρεψαν στις προπονήσεις με τον Αντώνη Νικοπολίδη να κάνει το ντεμπούτο του ως βοηθός του Ζαρντίμ. Πρόβλημα με Φετφατζίδη.

Μετά το διήμερο ρεπό του Σαββατοκύριακου οι παίκτες του Ολυμπιακού έπιασαν δουλειά και πάλι στου Ρέντη, βρίσκοντας ένα γνώριμο πρόσωπο να τους περιμένει.

Ο λόγος για τον Αντώνη Νικοπολίδη που επέστρεψε στους ερυθρόλευκους ως βοηθός προπονητή του Ζαρντίμ, κάνοντας την Δευτέρα το επίσημο ντεμπούτο από το νέο του πόστο.

Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα τα προβλήματα δεν έλειψαν, με τον Γιάννη Φετφατζίδη να κάνει θεραπεία, εξαιτίας μίας κάκωσης στο πόδι, με την κατάσταση του να ξεκαθαρίζει τις επόμενες μέρες.

Από εκεί και πέρα Νταβίδ Φουστέρ και Χοσέ Χολέβας γυμνάστηκαν στο γήπεδο, κάνοντας αερόβιο πρόγραμμα. Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις τεχνικής, τελειώματα φάσεων, αλλά και τακτική.

Οι ποδοσφαιριστές χωρίστηκαν σε τρία γκρουπ και προς το τέλος της προπόνησης έπαιξαν δίτερμα, κάνοντας εναλλαγές στους «μπαλαντέρ», οι οποίοι βοηθούσαν την ανάπτυξη του παιχνιδιού με πάσες από τις πλάγιες γραμμές.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ