loading...
 

"Έκλεισε" ο Κιαζίμ, ακολουθεί ο Χλεμπ;

Παίκτης του Ολυμπιακού είναι ο Κιαζίμ Κιαζίμ, που βρέθηκε στα γραφεία των "ερυθρολεύκων" και η απόκτησή του ολοκληρώθηκε. Στο μεταξύ στην Ελλάδα βρίσκεται κι ο Λευκορώσος Αλεξάντρ Χλεμπ. Διαβάστε όλες τις εξελίξεις στο Sport24.gr! Συνεχής ενημέρωση.

"Έκλεισε" ο Κιαζίμ, ακολουθεί ο Χλεμπ;

Ο Τούρκος χαφ Κιαζίμ Κιαζίμ που ήρθε στην Ελλάδα το πρωί της Τρίτης, πήγε από γραφεία των Πειραιωτών και συμφώνησε με την ομάδα λίγο μετά τις 18.00.

 

Αυτή, ωστόσο, δεν αποκλείεται να είναι η μοναδική μεταγραφική κίνηση των "ερυθρολεύκων" , που έφεραν για ιατρικές εξετάσεις και διαπραγματεύσεις τον Αλεξάντρ Χλεμπ. Από τη στιγμή που κρίθηκε ότι δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας για την υγεία του κατατέθηκε μια ιδιαίτερη προσφορά. Το γεγονός, όμως, ότι ο Χλεμπ "πιάνει" θέση ξένου, σημαίνει ότι αν επέλθει η συμφωνία, τότε θα πρέπει να αποχωρήσει άλλος παίκτης, με τις... καμπάνες να ηχούν για τον Βιθέντε Μόνχε.

 

 

Υπενθυμίζεται βέβαια ότι η διορία για την ολοκλήρωση των μεταγραφών εκπνέει στις 20:00 ώρα Ελλάδας.

 

Στο μεταξύ το μεσημέρι παρουσιάστηκε κι ο Ρόι Κάρολ, ο οποίος -όπως τόνισε- "σιχαίνεται την ήττα". Παρακολουθήστε τα σχετικά βίντεο.

 

Το χρονικό της μεταγραφής του Κιαζίμ

 

Ο Τουρκοκύπριος με τις αγγλικές ρίζες που παίζει από τα δεξιά της επίθεσης, βρέθηκε από το πρωί στην Αθήνα. Αρχικά υπήρχε μια μικρή διαφωνία στο οικονομικό, ενώ χρειαζόταν κι ένα έγγραφο από τη Γαλατάσαραϊ για να ολοκληρωθεί ο δανεισμός του.

 

Στις 17.30 κι ενώ οι διαπραγματεύσεις είχαν αρχίσει να "κολλάνε" ο Κιαζίμ πήγε στα γραφεία του Ολυμπιακού. Μετά από λίγη ώρα οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια κι η μεταγραφή ολοκληρώθηκε. Ο Κιαζίμ θα αγωνιστεί με τη μορφή δανεισμού ως το τέλος της σεζόν, ενώ υπάρχει κι η οψιόν αγοράς του το καλοκαίρι έναντι 2 εκατομμυρίων ευρώ!

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

 

"Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Κόλιν Καζίμ Ρίτσαρντς από την Γαλατάσαραϊ, με τη μορφή δανεισμού έως τη λήξη της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ έχει τη δυνατότητα μεταγραφής του κατά τη θερινή μεταγραφική περίοδο για δύο επιπλέον χρόνια".

 

Ποιος είναι ο Κιαζίμ

 

Ο Κιαζίμ είναι 25 ετών και έπαιζε με τη Γαλατασαράι στην οποία ήταν βασικός και από τους συντελεστές της πορείας της ομάδας που προηγείται αυτή τη στιγμή στο τουρκικό πρωτάθλημα!

 

Ο Τουρκοκύπριος με αγγλικές ρίζες, που έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα και έμαθε ποδόσφαιρο στο "νησί" (Ίντεργουντ, ΚΠΡ, Άρσεναλ, Μπέρι), αγωνίζεται στην Γαλατάσαραϊ και φαίνεται πως αρέσει στον Ερνέστο Βαλβέρδε για την δεξιά πτέρυγα της επίθεσης (παίξει και ως δεύτερος επιθετικός).

 

 

 

Ο 25χρονος διεθνής με την φανέλα της Τουρκίας, έχει παίξει σε Μπέρι, Μπράιτον, Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, Φενέρμπαχτσε, Τουλούζ, Γαλατάσαραϊ και πλέον θα αγωνίζεται με τα "ερυθρόλευκα". Η επίσημη παρουσίασή του θα γίνει το μεσημέρι της Τετάρτης (1/2, 14.00)





 

Στην Αθήνα και ο Χλεμπ

 

Εκτός λοιπόν από τον Κιαζίμ, ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να αποκτήσει και τον Χλέμπ. Ο 31χρονος Λευκορώσος μεσοεπιθετικός είναι στην Αθήνα και περνάει από ιατρικές εξετάσεις.

 

Εάν όλα πάνε καλά και ο παίκτης δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα, τότε θα μπει το θέμα της απόκτησής του στην τελική ευθεία. Αν και για να αποκτηθεί ο ποδοσφαιριστής θα πρέπει να αδειάσει μια θέση ξένου με πρώτο υποψήφιο για αποχώρηση τον Μόνχε. Σύμφωνα μάλιστα με τις πληροφορίες η μεταγραφή του παίκτη που είναι και επίσημα ελεύθερος δεν αποκλείεται να ολοκληρωθεί την Τετάρτη (1/2).

 

Η πρόταση του Ολυμπιακού

 

Ο Χλεμπ είναι ένας παίκτης παγκόσμιας κλάσης, ο οποίος όμως αντιμετωπίζει τα τελευταία χρόνια προβλήματα τραυματισμών. Για αυτό κι οι "ερυθρόλευκοι" προσπαθούν να αποφύγουν την... παγίδα με τον Λευκορώσο. Για αυτό και προχώρησαν σε μια ιδιαίτερη πρόταση. Συγκεκριμένα επιθυμούν να πληρώνουν τον πρώην παίκτη της Άρσεναλ και της Μπαρτσελόνα, με το παιχνίδι!

 

Αν, δε, αγωνιστεί σε όλα τα παιχνίδια της ομάδας θα εισπράξει 400.000 ευρώ ως το τέλος της χρονιάς. Ο Λευκορώσος, που ταξίδεψε στην Αθήνα με ιδιωτικό αεροπλάνο (το οποίο "ναύλωσε" ο ατζέντης του!) αναμένεται να δώσει τις επόμενες ώρες την απάντηση του.

ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ rss icon

ΑΓΓΛΙΑ | ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Η αγγλική φαντασίωση!

Βρετανικό κανάλι ξανάγραψε την ιστορία. Η Αγγλία έχει κερδίσει όλα τα Μουντιάλ και τα Euro μετά το 1966. Ο Μαραντόνα αποβλήθηκε και ο Κάρσον δεν έφαγε ποτέ γκολ κάτω από τα πόδια του. Δείτε το σατανικό όσο και απολαυστικό βίντεο

ΠΑΟΚ | ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Από το "ναι" στο "αντίο"

Δεν θα γίνει ραντεβού Μπόλονι-ΠΑΟΚ αφού η "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ έκρινε ότι δεν υπήρχε σημείο επαφής με το οικονομικό στον Μπόλόνι παρά την μείωση που δεχόταν. Φαβορί ο Δώνης.

 

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ | ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Ε, όχι και τελειωμένοι!

Ο Κώστας Καϊμακόγλου μιλάει στο Sport24.gr για τον "ήρωα", Μάικ Μπατίστ, το παρ' ολίγον τρίποντο του Βασίλη Σπανούλη και την εξαιρετική ατμόσφαιρα που αντίκρισε στο ΟΑΚΑ και στο ΣΕΦ...

UFC | ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΙΑ

UFC 146: Dos Santos vs. Mir

Έφθασε επιτέλους η ώρα για μία από τις μεγαλύτερες βραδιές της χρονιάς, με το all-heavyweight UFC 146 που θα απολαύσουμε δωρεάν από το Λας Βέγκας της Νεβάδα μέσα από το live streaming του Sport24.gr. (videos)

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ | VIDEOS

Όλα όσα δεν είδατε...

Το Sport24.gr βρέθηκε στο ΟΑΚΑ και σας παρουσιάζει videos μέσα κι έξω από το γήπεδο. Από την άφιξη του Ολυμπιακού, μέχρι τη βιαστική έξοδο του Διαμαντίδη από τα αποδυτήρια... (vids)

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ | ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αφιέρωμα στα μωρά του Θρύλου

Αφιέρωμα στα τρομερά "μωρά" του Ολυμπιακού έκανε η Ευρωλίγκα. Διαβάστε αναλυτικά τι γράφει η ιστοσελίδα της διοργάνωσης για τους νεαρούς που άφησαν άφωνη την Ευρώπη

Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή
loading...