ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Χωρίς Τζιμπούρ, αλλά με Ιμπαγάσα στην Ξάνθη

Χωρίς Τζιμπούρ, αλλά με Ιμπαγάσα στην Ξάνθη
INTIME SPORTS

Ο Ραφίκ Τζιμπούρ για μια ακόμη φορά δεν προπονήθηκε και έμεινε εκτός αποστολής, αντίθετα με τον Ιμπαγάσα που είναι στη διάθεση του Βαλβέρδε. Με Πάντελιτς, Ντιόγκο στην Ξάνθη. Δείτε την αποστολή.

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο Ραφίκ Τζιμπούρ δεν είναι στη διάθεση του Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο Αλγερινός επιθετικός έκανε θεραπεία και ασκήσεις στο γυμναστήριο και δεν θα βρίσκεται στην αποστολή για Ξάνθη.

Πρόκειται για μια άκρως σημαντική απουσία, ιδιαίτερα από τη στιγμή που προέκυψε και ο τραυματισμός του Κέβιν Μιραλάς και έτσι η επιθετική γραμμή των "ερυθρολεύκων" αποδυναμώνεται αισθητά.

Το βάρος της γραμμής κρούσης των Πειραιωτών, καλείται να σηκώσει τόσο ο Ντιόγκο, όσο και ο Μάρκο Πάντελιτς, ο οποίος γύρισε πολύ νωρίτερα από τον προβλεπόμενο χρόνο και ήταν από τα λίγα ευχάριστα που άκουσε τη τελευταία εβδομάδα ο Ερνέστο Βαλβέρδε.

Ένα εξίσου καλό νέο είναι και η συμμετοχή του Αριέλ Ιμπαγάσα, ο οποίος επέστρεψε από την Αργεντινή την Πέμπτη και έκανε δύο προπονήσεις (Παρασκευή και Σάββατο). Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός είναι απαραίτητος στο ματς της Κυριακής με την Ξάνθη, καθώς πάντα βοηθά στη δημιουργία του παιχνιδιού.

Αισιοδοξία στο "ερυθρόλευκο" στρατόπεδο προκαλεί το γεγονός πως ο Λιούμπομιρ Φέισα, συνέχισε με εντατικούς ρυθμούς το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί και αναμένεται μέσα στις επόμενες ημέρες να ενταχθεί στο πρόγραμμα της ομάδας.

Αναλυτικά η αποστολή: Κοστάνσο, Μέγερι, Τοροσίδης, Μέλμπεργκ, Παπάζογλου, Α. Παπαδόπουλος, Μαρκάνο, Ποτουρίδης, Μοδέστο, Ιμπαγάσα, Μακούν, Μανιάτης, Φετφατζίδης, Ορμπάιθ, Αμπντούν, Φουστέρ, Πάντελιτς, Ντιόγκο.

Οι εκτός αποστολής ποδοσφαιριστές, Φέισα, Τζιμπούρ, Μόνχε, Χολέβας, Μιραλάς, Δασκαλάκης, θα προπονηθούν αύριο στις 10:30.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ