ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Χωρίς τους διεθνείς η προπόνηση

Χωρίς τους διεθνείς η προπόνηση
INTIME SPORTS

Στις ασκήσεις τακτικής σε άμυνα και επίθεση έριξε το βάρος ο Ζαρντίμ στην προπόνηση της Τρίτης (11/9). Σε φουλ πρόγραμμα και οι Κοντρέρας, Ιμπαγάσα, Ζαραδούκας.

Χωρίς τους διεθνείς αλλά με όλους τους υπόλοιπους παίκτες στην διάθεση του Λεονάρντο Ζαρντίμ, ξεκίνησε την προετοιμασία του ο Ολυμπιακός για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννενα (15/9, 19:30) στους "Ζωσιμάδες".

Οι ερυθρόλευκοι γυμνάστηκαν σε κανονικούς ρυθμούς το πρωί της Τρίτης (11/9) στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη, χωρίς να υπάρξουν απρόοπτα

Σε φουλ ρυθμούς γυμνάστηκαν και οι Πάμπλο Κοντρέρας, Αριέλ Ιμπαγάσα και Γιάννης Ζαραδούκας, γεγονός που συνεπάγεται πως και οι τρεις τίθενται κανονικά στην διάθεση του Πορτογάλου τεχνικού για την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννενα.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού θα γυμναστούν ξανά στις 18:30 το απόγευμα της Τρίτης στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη.

Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ: " Με πρωινή προπόνηση, η οποία διεξήχθη στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού συνέχισαν και την Τρίτη την προετοιμασία τους για τον επερχόμενο αγώνα πρωταθλήματος με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Τα απρόοπτα έλειψαν, γεγονός που βοήθησε στο να κυλήσει ομαλά το πρόγραμμα. Αυτό περιελάμβανε ασκήσεις τεχνικής, ταχύτητας και τακτικής. Οι ερυθρόλευκοι έκαναν και "διπλάκια" σε χώρο μικρότερο του μισού γηπέδου, με στόχο τη γρήγορη ανάπτυξη και το σωστό τελείωμα των φάσεων.

Στη συνέχεια οι συνεργάτες του Λεονάρντο Ζαρντίμ δούλεψαν με τους αμυντικογενείς παίκτες. Έκαναν ασκήσεις σωστής αμυντικής λειτουργίας και σωστού ελέγχου και "κοψίματος" των ευκαιριών του αντιπάλου. Στην άλλη πλευρά του γηπέδου, υπό το βλέμμα του Πορτογάλου τεχνικού, οι επιθετικογενείς ποδοσφαιριστές έκαναν τελειώματα φάσεων.

Κανονικά με την ομάδα γυμνάστηκε και σήμερα ο Πάμπλο Κοντρέρας. Το ίδιο έκαναν και οι Αριέλ Ιμπαγάσα και Γιάννης Ζαραδούκας. Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί, με θεραπεία και γυμναστήριο. Το απόγευμα της Τρίτης η προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 18:30".

Προχωράει το θέμα της ανανέωσης της συνεργασίας ανάμεσα σε Χοσέ Χολέμπας και Ολυμπιακό.

Επεισοδιακό φινάλε στο Λιβύη-Αλγερία. Επίθεση των παικτών της πρώτης στον Τζεμπούρ και σε συμπαίκτες του. "Ευτυχώς, είμαι καλά".

Ο Ρόι Κάρολ αποκάλυψε πως στην Ελλάδα βρήκε ξανά την όρεξη για ποδόσφαιρο και τόνισε πως θέλει κι άλλες επιτυχίες με τον Ολυμπιακό.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ