ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Χωρίς Μιραλάς με Πανιώνιο

Χωρίς Μιραλάς με Πανιώνιο

Ο Κέβιν Μιραλάς δεν ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρεί και αποκλείστηκε από την αποστολή για το ματς με τον Πανιώνιο. Δείτε τους 18 παίκτες που επέλεξε ο Βαλβέρδε.

Η προσπάθεια του Ολυμπιακού στο κρύο της Μόσχας κόντρα στην Ρουμπίν άφησε πίσω της τελικά "θύματα" ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης στο Καραϊσκάκης με τον Πανιώνιο (19/2, 17:15). Η προετοιμασία για το σημερινό ματς ολοκληρώθηκε το Σάββατο με απογευματινή προπόνηση και αμέσως μετά ο Ερνέστο Βαλβέρδε ανακοίνωσε την 18μελή αποστολή.

Σε αυτή δεν υπάρχουν τα ονόματα των Κέβιν Μιραλάς, Φρανσουά Μοδέστο και Ολοφ Μέλμπεργκ.

Ο Μιραλάς παρέμεινε σπίτι του καθώς δεν έχει ξεπεράσει εντελώς την ίωση που τον ταλαιπωρεί, ωστόσο η κατάστασή του έχει παρουσιάσει βελτίωση και είναι απύρετος. Ο Μοδέστο- που είχε και αυτός πυρετό- ακολούθησε ήπιο αερόβιο πρόγραμμα προπόνησης στο γήπεδο, ενώ ο Μέλμπεργκ έκανε πρόγραμμα ατομικής προπόνησης στο γυμναστήριο.

Εκτός αποστολής έμειναν επίσης ο τιμωρημένος Ιμπαγάσα και οι Φέισα, Δασκαλάκης που με τους παραπάνω ποδοσφαιριστές θα προπονηθούν αύριο στις 13:00. Όσον αφορά τον Μάρκο Πάντελιτς πήρε σήμερα εξιτήριο από το Θεραπευτήριο Metropolitan.

Πλέον, Με βάση τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Βαλβέρδε, το επιθετικό βάρος για τον αγώνα με τον Πανιώνιο πέφτει στους Τζεμπούρ και Ντιόγκο.

Αναλυτικά η 18μελης αποστολή:

Κάρολ, Μέγερι, Τοροσίδης, Ποτουρίδης, Α. Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Μαρκάνο, Χολέμπας, Φετφατζίδης, Μακούν, Μανιάτης, Ορμπάιθ, Φουστέρ, Καζίμ-Ρίτσαρντς, Αμπντούν, Μόνχε, Ντιόγκο, Τζεμπούρ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ