ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Χωρίς πολλές αλλαγές ο Ολυμπιακός στην Ριζούπολη

ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ - ÊÅÑÊÕÑÁ / SUPERLEAGUE (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ - ÊÅÑÊÕÑÁ / SUPERLEAGUE (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Πιθανότατα μόνο ο Παπέ Αμπού Σισέ θα αποτελέσει το κάτι διαφορετικό στο αρχικό σχήμα του Ολυμπιακού με τον Απόλλωνα Σμύρνης (22/04, 19:00) συγκριτικά με την αναμέτρηση κόντρα στην Κέρκυρα.

Ο Χρήστος Κόντης δεν προσανατολίζεται σε φοβερές αλλαγές στην ενδεκάδα σε σχέση με το παιχνίδι απέναντι στην Κέρκυρα στο Καραϊσκάκη. Το απόγευμα της Κυριακής (22/4, 19:00) στην Ριζούπολη προσανατολίζεται σε ένα σχήμα που ουσιαστικά θα είναι το ίδιο με αυτό που παρέταξε κόντρα στους Φαίακες.

Ουσιαστικά μόνο μία αλλαγή αναμένεται στην ενδεκάδα. Να περάσει δηλαδή ο Σισέ στο κέντρο της άμυνας δίπλα στον Ένγκελς αντί του Νικολάου που είχε παίξει ως στόπερ πριν από μία εβδομάδα.

Όλοι οι υπόλοιποι εκτός απροόπτου θα είναι οι ίδιοι. Δηλαδή ο Προτό στα γκολπόστ, οι Ομάρ (δεξιά), Ένγκελς, Σισέ και Κούτρης (αριστερά) στην άμυνα, οι Ρομαό και Ταχτσίδης στα χαφ, ο Φορτούνης πίσω από τον Ανσαριφάρντ και οι Μιραλάς – Μάριν στα πλάγια.

ΝΕΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΟΝ ΒΡΟΥΣΑΪ

Ο Κόντης θέλει να ξαναδώσει χρόνο συμμετοχής στον Μάριο Βρουσάι. Άλλωστε είναι και ο μοναδικός εναλλακτικός εξτρέμ που έχει μείνει, από τη στιγμή που ο Σεμπά είναι "ξένο σώμα" και ο Πάρντο είναι τραυματίας και ενδέχεται να χάσει και την επόμενη αγωνιστική με τον Παναιτωλικό (29/4, 19.00).

Ο 20χρονος επιθετικός του Ολυμπιακού πέτυχε την περασμένη εβδομάδα το παρθενικό του γκολ στο ντεμπούτο του μάλιστα στη Σούπερ Λίγκα. Στις προπονήσεις δείχνει ένα πρόσωπο που "σπρώχνει" τον Κόντη να τον χρησιμοποιήσει και για αυτό το λόγο αναμένεται να πάρει άλλη μία ευκαιρία και στην Ριζούπολη.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Καραταΐδης και Βούζας παρακολούθησαν το Κισσαμικός - ΟΦΗ
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ