ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Χωρίς Καρντόσο, Τσόρι στην Ξάνθη ο Ολυμπιακός

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Eurokinissi Sports / ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ)
Καρντόσο EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός θα ταξιδέψει στην Ξάνθη για το παιχνίδι της Κυριακής (8/1, 19.30) χωρίς Καρντόσο, Τσόρι, Ελαμπντελαουί και Ελιουνούσι. Εκτός, όπως αναμενόταν, και ο Πάρντο.

Δίχως τον Όσκαρ Καρντόσο η αποστολή του Ολυμπιακού για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Ξάνθη, η οποία είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή (8/1, 19.30), στο πλαίσιο της 2ης εξ αναβολής αγωνιστικής της Super League.

Ο Παραγουανός επιθετικός ταλαιπωρείται από οσφυαλγία, προφυλάσσεται και δεν συμπεριλήφθηκε στις επιλογές του Πάουλο Μπέντο. Το ίδιο ισχύει και με τον Τσόρι Ντομίνγκες, ο οποίος και αυτός δεν θα ταξιδέψει στην ακριτική πόλη λόγω ενοχλήσεων.

Ανέτοιμοι κρίθηκαν και οι δύο Νορβηγοί της ομάδας οι ΕλαμπντελαουίκαιΕλιουνούσι. Όπως αναμενόταν, πίσω θα μείνει και ο Φελίπε Πάρντο, ο οποίος έχει συμφωνήσει να συνεχίσει την καριέρα του στη Ναντ.

Η αποστολή: Ανδρούτσος, Μποτία, Μπουχαλάκης, Καμπιάσο, Ντε Λα Μπέγια, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ιντέγε, Καπίνο, Λεάλι, Μανθάτης, Μάριν, Μάρτινς, Μιλιβόγεβιτς, Νικολάου, Ρέτσος, Σεμπά, Βιάνα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ