ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Χωρίς Αφελάι με Πλατανιά

Χωρίς Αφελάι με Πλατανιά
INTIME SPORTS

Ο Ιμπραχίμ Αφελάι μπορεί να επέστρεψε στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων με τους συμπαίκτες του, αλλά δεν συμπεριελήφθη στην αποστολή για τον Πλατανιά. Δείτε τους "18" του Μίτσελ.

Μπορεί την περασμένη Τρίτη ο Ιμπραχίμ Αφελάι να άρχισε ξανά τις προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα, ωστόσο φαίνεται ότι η "φωτιά" δεν έχει σβήσει. Ο Ολλανδός άσος έμεινε εκτός αποστολής του αγώνα με τον Πλατανιά χωρίς να αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού. Από την 18άδα "κόπηκαν" και οι Γκαζαριάν, Σαλίνο, Γιαννούλης, όπως και οι τραυματίες Φουστέρ, Μιλιβόγεβιτς και Μποτία.

Αντίθετα επανήλθε ο Ντουρμάζ αλλά και ο Αυλωνίτης, ενώ παρέμεινε σε αυτή και ο Βούρος.

Αναλυτικά: Μέγιερι, Ρομπέρτο, Αυλωνίτης, Βούρος, Μπουχαλάκης, Φορτούνης, Ντομίνγκεζ, Ελαμπντελαουί, Διαμαντάκος, Μανιάτης, Μαζουακού, Μήτρογλου, Ντοσεβί, Κασάμι, Μπενίτες, Σιόβας, Ντουρμάζ, Εντινγκά.

Όσον αφορά στην τελευταία προπόνηση ενόψει του αυριανού αγώνα (04/01, 15:00), το βάρος έπεσε επάνω στα τελειώματα των φάσεων και την τακτική. Νωρίτερα, οι "ερυθρόλευκοι" είχαν δουλέψει επάνω στην κυκλοφορία της μπάλας και τη σωστή διαχείριση της κατοχής της. Στο φινάλε έγινε και δίτερμα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ