ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Χολέμπας φεύγει, ο Μπονγκ έρχεται

Χολέμπας φεύγει, ο Μπονγκ έρχεται
INTIME SPORTS

Ο Χοσέ Χολέμπας είναι μια ανάσα από την Μπεσίκτας σύμφωνα με τον Τουρκικό Τύπο και αν η μετακίνηση ολοκληρωθεί ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για τον Μπονγκ. Διαψεύδουν από τον Πειραιά περί συμφωνίας.

Μια ανάσα από την Μπεσίκτας είναι ο Χοσέ Χολέμπας σύμφωνα με την τουρκική ιστοσελίδα "ntv". Το δημοσίευμα κάνει λόγο για συμφωνία μεταξύ του Τουρκικού συλλόγου με τόσο με τον Ολυμπιακό, όσο και με τον ποδοσφαιριστή, μετά από "σκληρές" διαπραγματεύσεις.

Επίσης, τονίζουν ότι ο Χολέμπας θα βρεθεί στην Κωνσταντινούπολη την Πέμπτη (15/8), όπου και θα υπογράψει το συμβόλαιό του και θα ανακοινωθεί από την Μπεσίκτας.

Πάντως, από τον Ολυμπιακό δεν επιβεβαιώνεται η συγκεκριμένη είδηση. " Δεν υπάρχει καμία συμφωνία", είπαν χαρακτηριστικά.

Εάν ο Ολυμπιακός τελικά έρθει σε συμφωνία με την Μπεσίκτας για την παραχώρηση του Χολέμπας, τότε θα κινηθεί για την απόκτηση του Γκαετάν Μπονγκ της Βαλανσιέν.

Επίσης, για την θέση του αμυντικού χαφ στο προσκήνιο για τους "ερυθρόλευκους" παραμένει η υπόθεση του Σαμπού Γιαταμπαρέ της Μπαστιά.

Προπονήθηκε ο Ιμπαγάσα

Από εκεί και πέρα, ενόψει του αγώνα της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με την ΑΕΛ Καλλονής, η προετοιμασία του Ολυμπιακού έγινε με αρκετές απουσίες στο Ρέντη λόγω Εθνικών ομάδων.

Στα ευχάριστα ήταν η επιστροφή του Αριέλ Ιμπαγάσα σε κανονικούς ρυθμούς. Το πρόγραμμα περιελάμβανε λίγο τρέξιμο και δουλειά στη φυσική κατάσταση και στη συνέχεια μπάλα.

Έγιναν ασκήσεις κατοχής και πίεσης, σε μικρότερο χώρο. Το ίδιο συνέβη και με το δίτερμα, με τους παίκτες να δουλεύουν τακτική σε μικρό χώρο.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ