ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ντε Βισέντι, Γιαταμπαρέ και Χολέμπας

Ντε Βισέντι, Γιαταμπαρέ και Χολέμπας
INTIME SPORTS

Στο προσκήνιο βρίσκονται οι παραχωρήσεις παικτών στον Ολυμπιακό. Διαβάστε τις εξελίξεις.

Στον Ολυμπιακό δεν ασχολούνται μόνο με τις αποκτήσεις, αλλά και με τις παραχωρήσεις, αφού το ρόστερ είναι μεγάλο και μετά τον Βασίλη Καραγκούνη που δόθηκε δανεικός στον Άρη, σειρά παίρνει οι Ντε Βισέντις.

Ο Αργεντίνος που εντυπωσίασε πέρυσι , δεν έπεισε τον Μίτσελ, δεν ήταν αντάξιος των προσδοκιών στην προετοιμασία και θα δοθεί δανεικός σε ομάδα της Σούπερ Λιγκ.

Ήδη τρεις έχουν ενδιαφερθεί και ο Ολυμπιακός έχει να επιλέξει ανάμεσα στην πρώην ομάδα του, τα Γιάννινα, τον Πανιώνιο και τον Λεβαδειακό.

Από εκεί και πέρα ο Ολυμπιακός συνεχίζει την αναζήτηση αμυντικού χαφ και το όνομα του Σαμπού Γιαταμπαρέ της Μπαστιά, φιγουράρει πρώτο στη σχετική λίστα.

Ο Σισικό απορρίφθηκε γιατί είχε υπερβολικές απαιτήσεις, αλλά πολύ περισσότερο επειδή πέρυσι είχε ελάχιστες συμμετοχές την περσινή περίοδο.

Ο Γιαταμπαρέ εξάλλου είναι νεότερος σε ηλικία, δεν είναι κορεσμένος, θέλει να παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ και έχει μεταπολιτική αξία, σε περίπτωση που διακριθεί με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Οι απαιτήσεις βέβαια της Μπαστιά είναι υψηλές, ξεκινούν από τα 2 εκατομμύρια ευρώ, αλλά μπορεί να πέσουν στο 1.3 και να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή.

Όσον αφορά το Χολέμπας, ο Ολυμπιακός ξεκαθαρίζει ότι δεν θέλει να τον πουλήσει, γι αυτό και απέρριψε πρόταση 2 εκατομμυρίων ευρώ από την Τουρκία.

Αν όμως ο παίκτης επιμείνει και θέλει να μετακομίσει από την Ελλάδα θα συζητήσει νέα πρόταση, υψηλότερη βέβαια από την αρχική.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ