ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Χάσι: "Καλοί για 60 λεπτά"

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΖΕΕΦΕΛΝΤ / ΦΙΛΙΚΟ / ΛΟΥΝΤΟΓΚΟΡΕΤΣ - ΟΣΦΠ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΖΕΕΦΕΛΝΤ / ΦΙΛΙΚΟ / ΛΟΥΝΤΟΓΚΟΡΕΤΣ - ΟΣΦΠ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ικανοποιημένος από την ομάδα του, ιδιαίτερα για τα πρώτα 60 λεπτά της αναμέτρησης με την Λουντογκόρετς, ήταν ο Μπέσνικ Χάσι. Ευχαριστημένος από την δουλειά στο Ζέεφελντ ο 46χρονος τεχνικός.

Το δεύτερο και τελευταίο φιλικό του έδωσε ο Ολυμπιακός επί αυστριακού εδάφους, κόντρα στη Λουντογκόρετς, με την οποία αναδείχθηκε ισόπαλος με σκορ 1-1.

Για τους πρωταθλητές Βουλγαρίας αυτό ήταν το έβδομο καλοκαιρινό φιλικό, καθώς ξεκίνησαν νωρίς την προετοιμασία τους αφού μπαίνουν στη μάχη των προκριματικών από τις 12 Ιουλίου.

Κόντρα σε μια πιο έτοιμη από την δική του, ο Μπέσνικ Χάσι δήλωσε ικανοποιημένος από τη συνολική εικόνα της αναμέτρησης και ιδιαίτερα από τα πρώτα 60 λεπτά.

"Η Λουντογκόρετς είναι πολύ καλή ομάδα. Είμαι ικανοποιημένος από την οργάνωση μας, με και χωρίς τη μπάλα, απέναντι σε μια ομάδα πιο έτοιμη από εμάς και τέτοιας δυναμικότητας όπως αυτές που μπορεί να αντιμετωπίσουμε στο άμεσο μέλλον. Για 60 λεπτά ήμασταν καλοί, πιέσαμε, κλέψαμε την μπάλα, είχαμε καλή ανάπτυξη και σκοράραμε ένα ωραίο γκολ.

Από το 60' και μετά κάναμε πολλές αλλαγές και φυσιολογικά χάσαμε το ρυθμό μας. Γενικά ωστόσο, είμαι ικανοποιημένος", τόνισε αρχικά ο 46χρονος τεχνικός και ρωτήθηκε για την συνολική παρουσία της ομάδας του στο Ζέεφελντ.

"Κερδίσαμε πάρα πολλά στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας. Δουλέψαμε πολύ σκληρά αυτές τις 11 ημέρες. Σήμερα για 60 λεπτά το να μπορούμε να παίζουμε σε αυτό το στάδιο έτσι, κόντρα σε αυτή την ομάδα που είναι πιο έτοιμη, είναι κάτι το πολύ θετικό.

Θα γίνουν και προσθήκες στην Αθήνα και υπάρχουν παίκτες που μας περιμένουν, ενώ και ο Ρέτσος δεν έπαιξε σήμερα. Σε γενικές γραμμές η εικόνα της ομάδα μας είναι πολύ θετική".

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Δείγμα θετικό για τον Ολυμπιακό, 1-1 με τη Λουντογκόρετς
"Μιλάει με Ζιλέ ο Ολυμπιακός"
Σε ρόλο... Ζαφείρη Μελά ο Σπύρος Ρισβάνης!
Γιατί φορούν μπουστάκι οι ποδοσφαιριστές;
Νταβίδ Φουστέρ: Η "μίζα" που έγινε σημαία!
Ο Φουστέρ είπε το δικό του "αντίο" στο ποδόσφαιρο
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ