ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Χαμόγελα για Πάρντο, Ντε Λα Μπέγια και Μπουχαλάκη

Χαμόγελα για Πάρντο, Ντε Λα Μπέγια και Μπουχαλάκη
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Κανονικά προπονήθηκαν και οι τρεις την Δευτέρα (29/8) και ο Μπέντο μπορεί να τους υπολογίζει για τα παιχνίδια που θα ακολουθήσουν μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των αγώνων των Εθνικών ομάδων.

Είχε ευχάριστα νέα για τον Πάουλο Μπέντο η προπόνηση της Δευτέρας (29/8), καθώς ο Πορτογάλος είδε τους Ντε Λα Μπέγια, Πάρντο και Μπουχαλάκη να συμμετέχουν στο κανονικό πρόγραμμα!

Ειδικά για τον Ντε Λα Μπέγια ήταν κατά κάποιο τρόπο και μία ανακούφιση, γιατί εκφράζονταν φόβοι ότι είχε υποστεί θλάση στο ματς με την Αρούκα! Τελικά, αποδείχθηκε ότι δεν ήταν τόσο σοβαρές οι μυικές ενοχλήσεις που έβγαλε ο Καταλανός αμυντικός.

Αντίθετα, οι Σιόβας και Ελαμπντελαουί συνέχισαν τα ατομικά τους προγράμματα. Ο Ομάρ όμως αναμένεται μέσα στην εβδομάδα να μπει σε κανονικούς ρυθμούς.

Στο μεταξύ, ο Πάουλο Μπέντο λόγω των πολλών διεθνών (Καπίνο, Μανιάτης, Φορτούνης, Ντα Κόστα, Ιντέγιε, Χουτεσιώτης, Βούρος, Τσιμίκας, Μανθάτης) αναγκάστηκε να φωνάξει πολλούς πιτσιρικάδες στην πρώτη ομάδα. Έτσι προπονήθηκαν υπό τις οδηγίες του Πορτογάλου τεχνικού οι Γαβαλάς, Αγγελόπουλος, Βατουσιάδης, Άρντιτ, Νικολάου, Φουάσης και Τσιλίκης.

Photo Credits: Action Images

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ