ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Βουίζει η Τουρκία για συμφωνία Ολυμπιακού - Καρντόσο

Βουίζει η Τουρκία για συμφωνία Ολυμπιακού - Καρντόσο
Καρντόσο

Η Τράμπζονσπορ επιθυμεί να δώσει τον Καρντόσο στο Μεξικό, αλλά ο παίκτης “ψηφίζει” Ολυμπιακό γιατί θέλει να συνεχίσει να παίζει σε υψηλό επίπεδο στην Ευρώπη.

Από τον Ολυμπιακό ξεκαθάριζαν και την Τετάρτη (24/8) ότι για ένα 24ωρο πάνε πίσω τα μεταγραφικά, καθώς θέλουν να επικεντρωθούν άπαντες (παίκτες, προπονητές, διοίκηση) στην αυριανή ρεβάνς με την Αρούκα (25/8, 21.45). Με το που τελειώσει το ματς, κατευθείαν θα “γκαζώσουν” για τις μεταγραφικές υποθέσεις.

Μάλιστα, υπάρχει η πληροφορία ότι μπορεί ακόμα και την Παρασκευή (26/8) ή το αργότερο το Σάββατο (27/8) να προχωρήσει και σε επίσημες ανακοινώσεις.

Ένας από τους παίκτες που φέρεται να βρίσκεται ένα βήμα μακριά από τον Πειραιά είναι ο Όσκαρ Καρντόσο. Ο 33άχρονος Παραγουανός επιθετικός της Τράμπζονσπορ θέλει να φύγει από την Τουρκία λόγω της πολιτικής κατάστασης στην χώρα και έχει ξεκαθαρίσει στη διοίκηση ότι προτιμάει να συνεχίσει την καριέρα του στην Ευρώπη και όχι στο Μεξικό, απ' όπου υπάρχει σοβαρή πρόταση και η ομάδα της Τραπεζούντας την σκέφτεται ζεστά.

Ο Όσκαρ Καρντόσο είναι ενήμερος για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού και φυσικά έχει ενημερώσει αρμοδίως τον μάνατζέρ του ότι θέλει να συνεχίσει στους “ερυθρόλευκους”. Μάλιστα, ήδη στην Τουρκία βουίζει από το πρωί της Τετάρτης (24/8) ότι ο Παραγουανός αναμένεται να αποτελέσει και την πρώτη από τις πολλές μεταγραφές που έχει στα σκαριά ο πρωταθλητής Ελλάδας! Από την πειραϊκή ΠΑΕ επιβεβαιώνουν ότι όντως είναι ένας ποδοσφαιριστής για τον οποίο είναι αρκετά ζεστός ο Πάουλο Μπέντο.

Βουίζει η Τουρκία για συμφωνία Ολυμπιακού - Καρντόσο

Οι αριθμοί του Καρντόσο

Νιλμάρ, Ιλόρι και Καρσελά

Σε ό,τι έχει να κάνει με την υπόθεση του Νιλμάρ, στον Ολυμπιακό είναι διατεθειμένοι να εξαντλήσουν μέχρι εκεί που δεν πάει τα χρονικά περιθώρια. Ο Βραζιλιάνος τα έχει βρει σε όλα με τους Πειραιώτες, αλλά ακόμα υπάρχουν διαφορές με την Αλ Νασρ για τα δεδουλευμένα του. Εδώ και τέσσερις-πέντε μέρες έχει διαμηνύσει στον Ολυμπιακό ότι θα τελειώσει θετικά η κουβέντα που έχει ανοίξει με τους Άραβες και πώς μέχρι το προσεχές Σαββατοκύριακο (27-28/8) θα έχει πάρει το αεροπλάνο για Αθήνα. Αν τραβήξει κι άλλο, δεν μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι οι Πειραιώτες θα τον περιμένουν μέχρι και την τελευταία μέρα της μεταγραφικής περιόδου, δηλαδή την Τετάρτη 31 του μηνός.

Η δε υπόθεση του Πορτογάλου στόπερ Τιάγκο Ιλόρι “κολλάει” στο γεγονός ότι η Λίβερπουλ σκοπεύει να τον παραχωρήσει με μεταγραφή, ενώ ο Ολυμπιακός που τον έχει στην κορυφή της λίστας του για να τον αποκτήσει με δανεισμό και να βάλει στη συμφωνία οψιόν αγοράς. Αναφορικά με τον δεύτερο κεντρικό αμυντικό που έχει πρόθεση ο Ολυμπιακός να αποκτήσει και μάλιστα να έχει και “βαρύ” βιογραφικό, δεν φαίνεται να είναι ο Λέσκοτ στις προτεραιότητες. Ναι μεν έχει προταθεί ο34χρονος Άγγλος στόπερ, αλλά κάτι άλλο ψάχνουν οι “ερυθρόλευκοι”. Πάντως, θα προσπαθήσουν να αποκτήσουν όντως έναν έμπειρο αμυντικό που είτε έχει μείνει ελεύθερος, είτε πρόκειται να μείνει μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου.

Τέλος, η περίπτωση του Καρσελά της Μπενφίκα για τα “φτερά” της επίθεσης απομακρύνεται για τα καλά, ενώ την ίδια στιγμή στην Πορτογαλία ξαναφέρνουν στο προσκήνιο το όνομα του Κάρλος Μανέ της Σπόρτινγκ Λισσαβώνας.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ