ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Βλέπει Χολέμπας η Σίβασπορ

Βλέπει Χολέμπας η Σίβασπορ
INTIME SPORTS

Οι εμφανίσεις του Χοσέ Χολέμπας με την Εθνική Ελλάδας στο Μουντιάλ της Βραζιλίας, δεν πέρασαν απαρατήρητες από τον τεχνικό της Σίβασπορ, Ρομπέρτο Κάρλος.

Υποψήφιος μνηστήρας για τον Χοσέ Χολέμπας ξεπροβάλει από την τουρκική Super Lig. Η εξαιρετική (εξαιρουμένης της πρεμιέρας) παρουσία του 30χρονου αριστεροπόδαρου άσου με την φανέλα της Εθνικής Ελλάδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας, άνοιξε την όρεξη της Σίβασπορ που κοιτάζει με ενδιαφέρον την περίπτωση του.

"ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ την εκπομπή Super BALL την Δευτέρα στις 21:00, με πλούσιο ρεπορτάζ από την Βραζιλία και συνέντευξη του προπονητή του Ολυμπιακού, Μίτσελ, που σχολιάζει το Μουντιάλ".

Πολύ περισσότερο δε, από την στιγμή που ο Χολέμπας έχει εντυπωσιάσει τον πλέον αρμόδιο για θέματα μεταγραφών, τον τεχνικό της τουρκικής ομάδας, Ρομπέρτο Κάρλος.

Στην ίδια θέση έκανε καριέρα ο Βραζιλιάνος σπουδαίος άσος του παρελθόντος και νυν προπονητής, που μάλιστα προ ημερών είχε υποστηρίξει πως ο Χολέμπας είναι ο καλύτερος αριστερός μπακ του Μουντιάλ μετά τον Μαρσέλο!

Στην Τουρκία έχει αναπτυχθεί η σχετική φημολογία που θέλει τον Κάρλος να ζητά την απόκτηση του 30χρονου μπακ - χαφ του Ολυμπιακού, που ανέβασε την τιμή του στα γήπεδα της Βραζιλίας.

Είναι δεδομένο πως ο Χολέμπας θα ενδιαφερόταν για μια νέα πρόκληση, ωστόσο όπως δήλωσε πρόσφατα, θα έψαχνε κάτι καινούργιο σε Premier League ή Primera Division.

Οπότε ακόμη και αν προχωρήσει σε πρόταση η Σίβασπορ, δεν μοιάζει πολύ πιθανό να πείσει τον Έλληνα διεθνή μεσοαμυντικό να συνεχίσει την καριέρα του στο πρωτάθλημα της Τουρκίας.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ