ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Βλέπει Τζιμπούρ η Νότιγχαμ Φόρεστ

Βλέπει Τζιμπούρ η Νότιγχαμ Φόρεστ
Τζιμπούρ INTIME SPORTS

Δημοσιεύματα σε Ελλάδα και Αλγερία θέλουν τον Ραφίκ Τζιμπούρ να βρίσκεται σε συζητήσεις με την Νότιγχαμ Φόρεστ. Ενδιαφέρον και για Αμπντουν, Φουστέρ.

Η υπόθεση της πώλησης (στον Ολυμπιακό έχουν ξεκαθαρίσει πως ο Τζιμπούρ έχει συμβόλαιο) του Αλγερινού, πρώτου σκόρερ της περσινής περιόδου στην Ελλάδα, φαίνεται πως κορυφώνεται, με τον ποδοσφαιριστή να είναι μία ανάσα από τη μετακίνηση του στην Νότιγχαμ Φόρεστ.

Την είδηση μεταδίδουν τόσο ΜΜΕ στην πατρίδα του 29άχρονου φορ όσο και στην Ελλάδα, που θέλουν μάλιστα τη μεταγραφή να έχει σχεδόν κλείσει.

Η Φόρεστ, βέβαια, αγωνίζεται στην Τσάμπιονσιπ και φέτος θέλει να διεκδικήσει τη μεγάλη επιστροφή στην Πρέμιερ Λιγκ μετά από δεκαπέντε χρόνια κάτω από νέο ιδιοκτησιακό καθεστώς (την ομάδα έχει πάρει επιχειρηματίας από το Κουβέιτ).

Από την Αγγλία πρέπει να πούμε πως υπάρχει ενδιαφέρον και για τον Φουστέρ, σύμφωνα με την Goal News, και συγκεκριμένα από την Σαουθάμπτον.

Ακλίλ το κλειδί

Ο δαιμόνιος μάνατζερ φαίνεται πως ενεργεί τόσο για την περίπτωση του Τζιμπούρ (δεν είναι εκπρόσωπος του όμως) όσο και για τον Τζαμέλ Αμπντούν. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως για τον δεύτερο υπάρχει ομάδα που τον παρακολουθεί και δεν αποκλείεται σύντομα να υπάρξει πρόταση.

Και στις δυο περιπτώσεις πάντως, αν προχωρήσουν τελικά, οι ερυθρόλευκοι θα βγουν κερδισμένοι, αφού ουσιαστικά δεν ξόδεψαν χρήματα για να πάρουν τους δυο παίκτες.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ