ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Βλέπει" Πρέμιερ Λιγκ ο Σαβιόλα

"Βλέπει" Πρέμιερ Λιγκ ο Σαβιόλα
INTIME SPORTS

Ο ατζέντης του Χαβιέρ Σαβιόλα, Κριστιάν Οτέρο, αποκάλυψε πως ο Αργεντινός κοιτάζει πλέον το μέλλον του μακριά από την Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Αγγλία. Διαβάστε αναλυτικά.

Το μέλλον του Χαβιέρ Σαβιόλα στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό μόνο σίγουρο δεν είναι. Ο ατζέντης του Αργεντινού επιθετικού των Πειραιωτών, Κριστιάν Οτέρο, αποκάλυψε πως ο πελάτης του είναι ελεύθερος να ψάξει τον επόμενο σταθμό της ποδοσφαιρικής του καριέρας και πως κοιτάζει προς Αγγλία μεριά.

Ο 32χρονος άσος, ο οποίος αποκτήθηκε πέρυσι απο την ομάδα του Πειραιά για δυο χρόνια από τη Μάλαγα και πέτυχε 14 γκολ με την ερυθρόλευκη φανέλα σε Ελλάδα και Ευρώπη, κοιτάζει πλέον προς Αγγλία μεριά, ώστε να συνεχίσει εκεί την καριέρα του.

Ο εκπρόσωπός του, τόνισε πως υπήρξε συμφωνία με τον Ολυμπιακό, ώστε οι δυο πλευρές να χωρίσουν και να κοιτάξει ο Σαβιόλα τον επόμενο σταθμό του, με την Πρέμιερ Λιγκ να αποτελεί το μεγάλο του στόχο.

Όπως γράφει το SkySports, ο Σαβιόλα πολλάκις έχει βρεθεί κοντά στο να παίξει σε αγγλική ομάδα δίχως να τα καταφέρει, αλλά πλέον έφτασε το πλήρωμα του χρόνου για να συμβεί. Η Σουόνσι και η ΚΠΡ είναι κάποιες από τις ομάδες που ενδιαφέρονται να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

"Φτάσαμε σε συμφωνία για το συμβόλαιο του Σαβιόλα και τώρα είναι ελεύθερος να μιλήσει με άλλες ομάδες. Πάντα ήθελε να παίξει στην Αγγλία και αυτή η φιλοδοξία παραμένει. Εξετάζουμε πλέον διάφορες περιπτώσεις από το Ηνωμένο Βασίλειο", ανέφερε χαρακτηριστικά ο ατζέντης του και μένει να δούμε ποια θα είναι η στάση του Ολυμπιακού.



TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ