ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Βλέπει Μεντόσα ο Ολυμπιακός"

"Βλέπει Μεντόσα ο Ολυμπιακός"

Την περίπτωση του 22άχρονου αριστεροπόδαρου μέσου της Χιμνάσια λα Πλάτα, Χαβιέρ Μεντόσα, παρακολουθεί ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με ΜΜΕ της Αργεντινής. (VIDEO)

Ο Χαβιέρ Μεντόσα, αριστεροπόδαρος μέσος της Χιμνάσια, παρακολουθείται από τον Ολυμπιακό, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα "El dia" της Αργεντινής, ωστόσο θεωρείται, σύμφωνα πάντα με το ίδιο Μέσο, εξαιρετικά δύσκολη η παραχώρησή του από το σύλλογο της Λα Πλάτα την προσεχή μεταγραφική περίοδο.

"Είναι γνωστό ότι η Χιμνάσια είναι μία ομάδα που πουλάει και από τις πωλήσεις εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό η ισορροπία των οικονομικών της. Είναι γνωστό ότι ίσως φτάσει μία πρόταση για τον Φερνάντο Μορέτι, αλλά τις τελευταίες ώρες έγινε γνωστό ότι ο Χαβιέρ Μεντόσα παρακολουθείται από τον Ολυμπιακό.

Ο Μεντόσα που έχει σκαμπανεβάσματα στο φετινό τουρνουά, άρχισε να ξυπνά το ενδιαφέρον μερικών ευρωπαϊκών συλλόγων και η ελληνική αγορά, θα μπορούσε να είναι ο προορισμός του.

Αλλά η διοίκηση της Χιμνάσια, δεν θα πωλήσει κανένα ποδοσφαιριστή στη μεταγραφική περίοδο που πλησιάζει. Η Χιμνάσια έχει πωλήσει ήδη το 45% των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή σε ένα γκρουπ μάνατζερ, αλλά η απόφαση για διαπραγμάτευση ή όχι εξαρτάται μόνο από το σύλλογο της Αργεντινής", αναφέρει το δημοσίευμα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ